The Originals -sarjan neloskautta odotellessa

Kuten olen jo aiemmin kertonut jäi sarja keväällä sellaiseen kohtaan että odotan erittäin innolla uusia jaksoja. Mutta valitettavasti sarja palaa ruutuihin vasta ensi vuoden puolella (toivottavasti heti tammikuussa). Vaikka ymmärränkin tekijöiden halun erottautua tällä tavoin alkuperäissarja The Vampire Diaries:sta, varsinkin kun tuo sarja saa päätöksensä tällä kaudella kahdeksan. Puhumattakaan että aikalinjat ovat muuttuneet TVD:ssa oli vain kolmen vuoden aikahyppy kun taas TO:ssa tulee olemaan viiden vuoden.

BTW hokasin juurikin että jos TVD:n viimeinen kausi on 16 jaksoa pitkä, ja se alkoi viime yönä 21.10.2016, niin sarja pakostakin jatkuu ensi vuodelle eli tapahtuukohan siinäkin pieni aika hyppy että pääsevät TO:n kanssa samalle aikajanalle vai alkaakohan TO vasta TVD:n päättymisen jälkeen..? Toivottavasta TVD:ssäkin on uusi aikahyppy, vaikka veikkaankin että jälkimmäinen on todennäköisempi, koska TO kaudelle neljä on tilattu 13 jaksoa ja että sarja loppuisi normaalisti toukokuussa pitää sen alkaa myöhemmin kevät-talvella.

Mutta takaisin asiaan olen jo ennemminkin kertonut että Klausin ja Hayleyn tytärtä Hopea on valittu näyttelemään Summer Fontana. Hänen urakkansa sarjan kuvauksissa muiden mukana onkin jo alkanut ja mikä parasta ovat hänen kanssa tähtensä ottaneet hänet hyvin huomioon myös somessa. Varsinkin Instagrammissa, erityisesti Joseph Morgan (Klaus) on tehnyt hauskoja videoita hänen kanssaan. Viimeisin aiheuttikin itselleni totaali repeämisen ja siitä tuli mieleeni että voisin jakaa ne täälläkin.

Kaikki alkoi näistä Phoebe Tonkinin (Hayley) jakamista kuvista


Sitten uutisvirtaan popsahti Daniel Gilliesin (Elijah) jakamana (jo täällä blogissakin nähty) perhekuva:

Sitten Joseph Morgan (Klaus) alkoi julkaista näitä humoristisia videoita yhdessä Summerin kanssa :D


Video, jonka Joseph Morgan (@therealjosephmorgan) julkaisi


Video, jonka Joseph Morgan (@therealjosephmorgan) julkaisiViimeisin joka aiheutti naurukohtauksen :D

Video, jonka Joseph Morgan (@therealjosephmorgan) julkaisiSummer Fontanalla on myös oma Instagram tili (varmaankin kyllä jonkun muun hallinnoima) ja sieltä löytyy mm. tälläinen kuva:

Jään kyllä jännityksellä odottamaan Summerin taitoja sarjassa, ainakin näiden perusteella on lupa odottaa paljon ja laadukasta.


Lähteet:

Joseph Morganin Instagram
Phoebe Tonkin Instagram
Daniel Gillies Instagram
Summer Fontana Instagram

Ei kommentteja