Top 3 Bookish Monday - All-Time Favorite Books

Otin viime viikon lomaa haasteista, ei vain riittänyt energia ajattelemaankaan näitä.. Mutta palailen linjoille tässä pikku hiljaa, vaikkakin aika työputkea on seuraavat kolme viikkoa luvassa..


Tämä on se kohta mihin toivon että saisin valita enemmän kuin kolme kohtaa. Pitää lisäksi muistaa että nämä vaihtelevat paljon mielialan mukaan.

Tällä hetkellä kolme kaikkien aikojen suosikkiani ovat.

J. K. Rowling - Harry Potterit

Tämä ei mielestäni edes kaipaa sen enempää selitystä ja enkä tosiaankaan pysty valitsemaan vain yhtä (tai kolmeakaan) kirjaa sarjasta ylitse muiden.


Goodreads
Kuvassa sarjan suosikki kanteni, muistaakseni tämä on kirjakerho-version kansi ja minulta löytyy itseltäni tämä versio hyllystä. Tosin kansipaperi, jossa tämä kuva on kadonnut aikoja sitten jo..

2 kommenttia

 1. Potterit <3

  Itse en pitänyt nelosesta, mutta en pitänyt siitä leffastakaan. Suosikkini on kuitenkin varmaan kuutonen - se imi minut sisäänsä paremmin kuin yksikään toinen kirja koskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua itselläni nelos elokuva on suosikkini. Kirjoista en osaa yksinkertaisesti päättää suosiakkiani, mutta joitain osia olen silloin keskiyöllä ollut jonottamassa. Onneksi nykyisin on e.kirjat ja uutuus kirjat saa siihen heti kun haluaa.

   Poista