Top 3 Bookish Monday - Favorite Book Characters

Ei missään suosikki järjestyksessä vaan kolme suosikkiani. Sen verran rajasin että kyseessä on päähenkilöitä.

Kaksi ensimmäistä tiesin heti mutta kolmannen rajaaminen tuotti hankaluuksia, siksi tämän postaus siirtyikin iltaan. Kuinkas se yksi suosikki sanontani menikään "Pakko on paras muusa.". Hauskasti kaikki ovat myös naisia, tosin en muista koka olisin lukenut kirjan, jossa olisi mies päähenkilö. (tiedän kyllä että huomenna tulen sellaisen lukemaan kunhan se vain ilmestyy ensin..)


Stephanie Plum

Tämä Janet Evanovich luoma sankaritar on suosikkejani sinnikkyytensä ansiosta. Hän ei ole yltiö rohkea tai taitava, vaan enemmänkin mennään tuurilla. Kaikista kommelluksista huolimatta hän ei ole tyhmä tai yltiödramaattinen. Kaikkea on juuri sopivasti ja haluat Stephanien onnistuvan ja pärjäävän.


Kayli Winchester

Kayli on hyvin samankaltainen hahmo kuin Stephanie mutta silti niin erilainen. Haavoittuneempi ja hän on joutunut nuoreta iästään huolimatta tekemään vaikeita päätöksiä ja selviämään omillaan. Sinnikkyys on myös sana jota käyttäisin Kaylista, lisäksi pidän hahmoista joista löytyy tervettä itsesuojeluvaistoa. Kayli on päähenkilö C. L. Stonen The Scarab Beetle-sarjassa.   Modesty Blaise

Tähän pätee samat kriteerit kuin edellisiin, tosin Modesty on heistä ehkä ammattimaisin. Hän on myös saavuttanut eniten omilla ansiollaan, silti hän osaa nauttia ns. elämän pienistä iloista. Modesty on Peter O'Donnelin luoma hahmo, joka on sekä sarjakuvasankari että kirjojen päähenkilö. Sarjakuvien kuvittaja on Jim Holdaway
Modesty Blaise. Kuva netin syövereistä. Stephaniesta ja Kaylista ei ole kuvaa, koska heidän kuvansa ovatolemassa vain minun päässäni. Vaikka Katherine Heigl näyttelikin Stephanieta elokuvassa One for the Money (2012), hän ei ihan vastaa minun kuvaani Stephaniesta. 

Ei kommentteja