TV Thursday #36 - Paras koulusarja

Syksy on alkanut ja sen mukana koulut (ja TV Thursday)! Mikä on sinun suosikkisarjasi, jonka miljöönä toimii koulu?

Oih, yksi lempi genregäni - teinisarjat. Näistä suurin osa sijoittuu juurikin koulumaailmaan, jotkin tiukemmin ja jotkut hieman löysemmin.

Mieleen nousee heti mm.

The O.C., Beverly Hills 90210 (uusi ja vanha),Violet, Fame, Buffy the Vampire Slayer, Glee, Freaks and Geeks, My So-Called Life, Awkward, Gossip Girl, The Vampire Diaries, The Secret Circle, Star-Crossed, Faking It, Sabrina the Teenage Witch, Gilmore Girls..

Voisin jatkaa listaa tovin vielä pitemmäksikin.. ja nyt vasta muisti K-draamojen koulu sarjat; To the Beatiful You, School 2013, Dream High, Boys Over Flowers.. pari nimetäkseni


Huomasiko kukaan mikä lempisarjoistani puuttuu listalta?

Oikein, se on:


Teen Wolf

Sarjahan palaa ruutuun kuudennella ja viimeisellä kaudellaan ti 15.11.2016. Kuten promo kuvasta näkyykin niin sarja sijoittuu vieläkin kouluun ja päähenkilöt ovat juurikin keskellä viimeistä kouluvuottaan (seniors). Vaikka sarja onkin selvästi fantasia painotteinen niin silti koulua ei ole missään vaiheessa unohdettu ja päähenkilöt eivät ole ihmeellisesti vain olleet parhaita kaikissa koulu-jutuissa vaan poissaoloista on ihan oikeasti joutunut käersimään seurauksia ym. Siksi valitsin tämän sarjan, koulu maailma onnistuu silti olemaan realistinen vaikkakin sarja muuten on täynnä yliluonnollista.. 

Kuva: MTV


Kunniamaininnan annan eräälle suosikki K-draamalleni eli


Heirs

Kuva Couch + Kimchi


Ei kommentteja