Syksyn tv-sarjoja ja taualta palaavia.

Aika taas vinkata tv-sarjoja.

Tuttuja vanhoja hyviä uusilla tuotanto kausilla palanneita sarjoja ovat;

The Vampire Diaries - viides kausi
~ Hieman on ollut sekavaa, toivottavasti saavat loppukaudella paketin kasaan.. Delenaa on kyllä kiva katsella samoin kuin ei-niin-kivaa-Stefania. Sarja palaakin tauolta sadannella jaksollaan 23.1.

TVD kuva: imdb:sta


The Big Bang Theory - seitsämäs kausi
~ Vähän samaa vikaa kuin TVD:ssa, naurattaa kyllä mutta kaipaa jotain uutta twistiä. Joulutauko loppuu tammikuun toinen päivä.

Revenge - kolmas kausi
~ Tästä taisin katsella pari jaksoa ja loputkin hankin mutta en ole vielä katsellut. Varmaan sitten joskus tylsinä hetkinä katselen. Tämä palaa ruutuun 5.1.

Teen Wolf - kolmas kausi
~ Hassusti kolmas kausi alkoi kesäkuussa ja jäi tauolle elokuussa ja palaa nyt tammikuussa (6.1.). Tässä kaudessa on myös yhtäpaljon jaksoja kuin kahdessa ensimmäisessä kaudessa on yhteensä eli 24 jaksoa. Mielenkiinnolla odotan kyllä jatkoa.

Teen Wolf. Kuva googlen avulla täältä


Awkward - kolmas kausi
~ Tämä tulikin takaisin tauolta tuossa lokakuussa ja kausi loppui nyt joulukuussa. Tässä olikin kunnon cliffhanger tauolle jäädessään. Pidin tästä kapinoivasta Jennasta. Viimeinen jakso onkin vielä katsomatta. Mutta ehdottamasti aioin katsella neljännenkin kauden kunhan se tulee, ainakin sen tuleminen on jo MTV:n puolelta varmistettu.  (edit; neljäs kausi palaa ruutuun jo huhtikuun 15 päivä)

The Carrie Diaries- toinen kausi
~ Eka kausi yllätti viime vuonna positiivisesti, en yleensä pidä näistä tämän tyylin spin offeista. Toka kausi taasen on ollut aika junnaamista, että saa nähdä. Sarja palaa tammikuun 3 päivä. 

Hart of Dixie - kolmas kausi
~ Jäi mielenkiintoiseen kohtaan kakkoskauden lopussa, mutta kolmos kausi alkoikin ihan uudesta kohtaa. Tässäkin on tuntunut että junnaa paikoillaan, toivottavasti myös parantaa loppukaudesta. Tämä palaa tauolta 13.1.

The Mentalis - kuudes kausi
~ Vihdoinkin saatiin Red John juoni kasaan ja tämän sarjamurhaajan henkilöllisyys paljastui. Mielenkiinnolla odotinkin mitä keksivät sarjaan tämän jälkeen ja nyt parin jakson verranna voinkin sanoa että kohtuu hyvälle vaikuttaa.. (sarja palaa ruutuun USAssa 5.1.)

Bones - yhdeksäs kausi
~ Netflixin myötä innostuin sarjasta pitkästä aikaa ja katselinkin seitsämän ensimmäistä kautta putkeen sieltä. (vaikkakin viisi kautta löytyy dvd:llä kaapistakin) Kasi kausi on nyt kesken ja yhdeksännen kauden jo esitetytkin jaksot odottelevat kotona katselijaansa. (Tauolta paluu 9.1.)

Bones. kuva täältä


Unohtuikohan joku, no, nämä tulivat nyt ensimmäisenä mieleen. Myöhemmin ajattelion vielä erikseen kertoilla uusista sarjoista. mm. TVD spin off The Orginals yllätti minut positiivisesti.

2 kommenttia

  1. Näistä seuraan vain Vampyyreja - ja vasta kolmatta kautta kun Sub panttasi ja panttasi sarjaa, sekä Carrien eka kausi tuli katsottua. Ehkä katson jatkossakin, en tiedä vielä. Hassua, molemmat "teinisarjoja", ja minähän olin teini noin... kuusitoista vuotta sitten. =D Mentalistia katsoin aluksi, mutta kyllästyin pian. Jätin muistaakseni ekan kauden jälkeen sikseen.

    VastaaPoista
  2. Olen aika rippuvainen näistä tietyistä sarjoista, lähes yhtäpaljon kuin kirjoista :D

    Itse seurailen aika paljon USAn tahtiin tai sitten panttailen koko kautta ja katselen niitä putkeen. Paljon ostan myös omaksi sarjoja bokseille.

    Teinisarjat ovat parhaita, itse jämähtänyt kirjoissakin noihin. Revengen (suom. Kosto) ekaa kautta suosittelen kivan uusi idea sarjaan.

    VastaaPoista