TV Thursday #2 - Paras tv-hahmo

"Meillä kaikilla on varmasti ne ihanat suosikkimme, joiden lauseita ehkä jopa lainailemme arkielämässä tai jonka elämänasennetta yritämme kovasti omaksua. Jonka auto tai vaatekaappi kelpaisi meillekin, tai kenties hänen ammatti? Tai ehkäpä hahmo on sellainen joka et itse missään nimessä haluaisi olla, mutta hän on muuten vain se paras. Kuka on sinun suosikkisi?"

Tätä ei loppujen lopuksi tarvinnutkaan miettiä niin kauaa kuin pelkäsin vaan vastaus tuli melkeimpä heti mieleeni. 

Eli paras tv-hahmo minun mielestäni on:
Lorelai Gilmore

Gilmoren tyttöjen toinen päähahmo (Gilmore Girls).


Hahmo jonka elämää ja juttuja voisin katsella vaikka kuinka kauan.  Hänen asenteen elämään toivoisin omaavani. (en tosin kyllä kieltäytyisi hänen aineenvaihdunnastakaan..) 
Kuva

Kuva
Kuva
2 kommenttia

  1. Voi, minulla olisi tähän monta suosikkia, osaisinko valita yhtä... Ehkä se olisi kuitenkin Dean Winchester Supernaturalista. Tai Spike Buffysta... Tai Matt Smithin Tohtori... Tai Cole Siskoni on noidasta... Tai.. tai.. tai... =D I love them all ja monia muitakin. Ja eikä vain mieshahmoja, mutta myös Buffy itse, Cordelia, Phoebe Halliwell, Sydney Bristow Aliaksesta... jne jne =D Gilmoren tyttöjä olen katsonut vuosia sitten kun se tuli kesäuusintoina joka päivä ja sitä oli silloin kiva seurata, mutta en päässyt sarjassa loppuun asti, vähitellen katseleminen jäi, olisikohan pari viimeistä kautta jäänyt näkemättä.

    VastaaPoista
  2. Useita tähän kyllä keksisin mutta päätin mennä sillä ekana mieleen tulleella. Lisäksi tämä on nyt pyörinyt päässä kun olen seuraillut noita uutisia kuinka ovat tekemässä Gilmoren tytöille jatkoa. Itsekkin pidän alkupään kausista enemmän, varsinkin viimeinen oli hieman lässähtänyt kun kirjoittajat vaihtuivat.

    VastaaPoista