TV Thursday #3 - Ärsyttävin reality-tv show

Reality TV koki räjähdysmäisen kasvun 2000-luvun alussa - joillekin tämä oli hirvein painajainen, jotkut taas kenties pitivät asiasta. Nyt kysytäänkin, mikä on sinusta verenpainetta nostattavin, turhin, raivostuttavin ja se vain kaikkein ärsyttävin reality-tv show? Turhauttaako sinua kenties samaan taloon sullottuja ihmisiä vakoileva Big Brother, vai kenties jo niin useasti toistettu Idols? Vai ärsyttääkö sinua kenties sarjat joissa rakkaus löytyy parin viikon tuntemisella ja kilpakosijoiden karsinnalla?


Tämä oli vaikeat, mutta sarja jota en jaksa katsoa yhtään on Deadliest Catsh (Vaarallisilla vesillä/Hengenvaarallinen saalis) eli nämä jäämeren (se olikin Berenginmeri, hups..) ravustajat mitkä lienevät. 

Yhden kauden ehkä vielä ymmärrän mutta useampia.. Tulen jo merisairaaksi kun katsonkin sen laivan keinuntaa saati että niitä rapuja (tai hummereita mitälienevät..).  

Joku valittaa (Kylmä, märkä, työkaveri on..etc), joku melkein tippuu mereen, joku loukkaantuu.. Merrat ovat tyhjiä, eli kapteenin vika kaikki. Siinä onkin tiivistetty kauden jaksot eli ei tarvitse katsoa..

Kuva

P.S. Tätä on jo 11 kautta tehty (2015)... ja näköjään videopelikin.. minun pitää lakata lukemasta tuota wikipediaa ennenkuin joku verisuoni ratkeaa.. 

Ei kommentteja