Höpinälöpinää vol.5

Toisin kuin yleensä minulla ei ole lomalla aikaa harrastuksille, mistä todisteena on sekin etten ole viimeisen kolmeen viikko katsellut yhtään tv-sarjaakaan, saati ehtinyt päivittelemään blogia. Ainut asia johon loma ei vaikuta on lukeminen, sitä tulee harrastettua lähes joka päivä, ja päivät jolloin en lue jotain kirjaa ovat harvassa.

Tosin juurikin eilen oli sellainen, mutta se johtui siitä etten uskaltanut avata kindleä tai edes ottaa sitä yöpöydälle. Eilen aamusta nimittäin sille latautui kaksi uutuus kirjaa (kiitos Amazoni preorders-ominaisuuden), kummankaan lukemista en malttaisi odotta mutta kun loma loppui ja eilen oli ilta-vuoro kun taas tänään aamuvuoro niin tunnit ovat unen kannalta liian vähissä ilman kirjan(kirjojen) lukemistakin ja itse en tosiaan osaa jättää hyvää kirjaa kesken. Tai tarkemmin sanottuna en halua jättää kesken, mikään ei ole ihanempaa kuin hyvä kirja joka imaisee mukaansa niin hyvin että ajan- ja paikantaju katoaa. Joten pelasin sitten kännykällä sudokuja ennen nukkumaan menoa, koska muiden kuin noiden kahden odotetun kirjan luku ei kiinnostanut.

Toinen outo seikka tällä hetkellä on se ettei minulla ole yhtään kirjaa lainassa kirjastosta tällä hetkellä. Tosin eilen sain työkaverilta erään vinkin ja pitäisikin katsoa löytyisikö noita kirjoja kirjastosta ja pitääkö niitä varailla, mutta niistä lisää sitten jos ne joskus päätyvät luettaviksi saakka. Kyseessä on kuitenkin suomalainen kirjailija (ei yhtään ennakkoluuluista ei..)

Yhden uuden hyvän suomalaisen kirjan tuossa viime kuussa luinkin, siitäkin pitäisi kirjoittaa oma postauksensa. No, josko taas kun rytmiin päästään niin ehtisi.

Pari muutakin postausta on tuloillaan ja lisäksi mietin arvonnan järjestämistä (tätäkin olen suunnitellut vasta vuoden pari :D) 

Niin ja ystäväni kanssa sovimme viime viikolla alustavasti suunnitelmaa Helsingin kirjamessuille menosta, tällä tietoa lauantaina. Turun omat taidan jättää tänä vuonna väliin ja keskittyä Helsingin omiin. Kuumeisesti odotankin tapahtuman ohjelman julkaisua.

Ei kommentteja