Top 3 Monday Bookish - Childhood Favorites

Löysimpä viimeinkin kirjallisen haasteen, tuon TVThrusday haasteen lisäksi. Iso kiitos Katosin kirjamaailmaan- blogille, josta tämän bongasin ja löysin tieni alkuperäisen haasteen Top Ten Tuesday jäljille. Alkuperäinen haaste löytyi blogista nimeltä The Broke and the Bookish.

Koska haastetta voi muokata mieleiseksekseen niin päädyn onnennumerooni kolmeen ja yleisesti tylsimpään viikonpäivään maanataihin. Näin syntyi otsikkoni Top 3 Monday Bookish, muuten kohdat on suoraan tuolta alkuperäisestä blogista täältä.Childhood Favorites


Itse määritän tämän lapsuuden suosikit niihin joita olen itse lukenut ja lainannut pino kaupalla kirjastosta.


1. Enid Blyton - Viisikot (ja myös Seikkailu-sarja)

2. Heppa-kirjat; Merja Jalo, Marvi Jalo, Maria Eränen, Johanna Tuomola.

3. Carolyn Keene - Neiti Etsivät ja Danan tytöt


Kuvassa oman hyllyni vanhoja suosikkeja (ja pari muutakin). Eli periaatteessa makuni ei ole muuttunut sen jälkeen, seikkailua ja eläimiä (fantasia tuli myöhemmin mutta ne ovat enimmäkseen seikkailupainotteisia..), lisäksi vielä vähän mysteeriä ja romatiikka niin ollaan minun suosikkeissani tänä päivänäkin.

2 kommenttia

  1. Kiitos linkityksestä! Kiva että sinäkin löysit tämän: toisten kirjalistoja on aina kiinnostavaa kurkkia :)

    VastaaPoista
  2. Itsekkin pidän listoista ja haasteista, sekä itse tehden niitä että muiden omia lukien. Lisäksi näiden avulla pysyy helpommin kirjoittamisessa kiinni. Eikä mitään, lähteet aina kunniaan :) (vaikkakin kuvien kanssa se on välillä vaikeaa)

    VastaaPoista