TV Thursday #28 - "Se oli se yks sarja jossa oli se nainen jonka nimeä en muista..":

Joku nettikeiju oli yhtäkkiä lisännyt netin syövereihin TVThursdayn haasteet 20-41, löytyivät äsken kun koitin hakea vastauksia kohtaan 29, mutta sen sijaan löysinkin puuttuvan 28 kohdan..

Eli haasteen kohtaa 28:

Tänään ei poikkeuksellisesti kysytäkään teidän tuntemista sarjoista, vaan nimenomaan sarjasta jota et tunne - näitkö kenties joskus ulkomaanmatkallasi jakson jostakin sarjasta, ja asia jäi vaivaamaan mieltäsi? Mitä muistat ks sarjasta? Kirjoita muistamasi yksityiskohdat blogikirjoitukseen ja voit löytää apua joltakulta toiselta!

Nyt täytyy myöntää että pää lyö tyhjää, lähinnä koska (ei yhtään omakehu haise tässä kohtaa) olen aika kätevä ystäväni googlen kanssa.. en muista koska viimeksi en olisi löytänyt jotain sen avulla. Tv-sarjat varsinkin ovat helppoja, vaikeuksia on useinkin enemmän joidenkin tuotteiden/palvelujen etsinnässä, ja sekin siksi että pitää ottaa paikka huomioon (tullit, fyysinen sijainti etc.) menipä ohi aiheen..


Kuva netin syövereistä.

Mutta tosiaan ongelmia tv-sarjojen suhteenon harvemmin, korealaiset aiheuttavat joskus ongelmia, kun niiden nimet saattavat vaihdella ja pienestä kielimuurista johtuen. Mutta kun kerran pn löytänyt pari hyvää yleis/uutissivua aiheesta enkuksi niin pääsee kyllä yleensä nopeasti oikeille jäljille. Se on sitten eri asia löytyykö sarjaa mistään katseltavaksi, kun enkku-tekstityksetkin pitää olla tarjolla, ihan niin hyvin ei korea vielä taivu vaikka fraaseja ymmärränkin. 

Kuva google/pinterest. alkuperäistä lähteestä ei tietoa.Ei kommentteja