TV Thursday #38 - Mikä kellonaika tää muka on?!

Monesti olen kuullut työssäkäyviltä sohvaperunoilta kritiikkiä siitä että jokin tv-sarja tulee aivan väärään tai jopa epäinhimilliseen aikaan. Nyt saat postauksellasi nousta vastarintaan ja kritisoida valitsemaasi kanavaa jonkin suosimasi tv-ohjelman esitysajasta. Kerro perustelusi ja että mihin aikaan sarjan pitäisi tulla.


Tämä on sinänsä mielenkiintoinen kohta, ettei tämä ole minulle kovin ajankohtainen. Silloin joskus harvoin kun ihan tv:stä haluan katsoa jotain niin tallennan sen ja katselen kun ehdin. Lisäksi silloin ei tarvitse katsella mainoksia. Yleisesti eniten kuitenkin katselenkin tietsikalta tv:tä eli suoratoistona. HBO Nordic, tosin näkyy vain tv:llä kun on osa Sonera viihdettä. sieltäkin katselen vain ohjelmakirjastosta ohjelmia tai ei heillä taida enään olla sitä kanavaa..?

Vaikka miettisin jonkin verrana ajassa taaksepäinkin niin minulla on ainakin viimeisen kymmenen vuotta ollut joku tallentava laite käytössä (digiboksi, dvd-soitin, videonauhuri). Nuorena eli teininä joskus on viimeksi ärsyttänyt jonkun ohjelman esitysaika. Ja sitä enemmänkin ärsytti se että telkkari oli olkkarissa, ennen kuin sain omaan huoneeseen kyseisen kapistuksen.

Ja nyt kun kirjoitin tuota edellistä lausetta niin mieleeni nousi eräs tapahtuma jonka live-lähetystä olisi joskus kiva seurata eli Oscar-gaala tai jotkin suorat urheilulähetykset maailman toisella laidalla.


Kuva, google ja nelonen.
P.S. Olen niin kiitollinen nykytekniikasta joka mahdollistaa tälläisten asioiden tekemisen helposti.

Ei kommentteja