The Hunger Games - traileri (virallinen, pitkä versio)

Onnistuipa yllätämään, saa nähdä yltääkö itse elokuva samaan.. 

Jennifer Lawrence on kylläkin aivan loistava valinta Katnissiksi tuon perusteella ja sen mitä näin Winter's Bones-issa, tuosta roolistaan hän oli oscar ehdokkaanakin..


4 kommenttia

 1. Oi, oi... Vaikuttaa oikein hyvältä. Tosin trailerit usein ovat hyviä ja leffassa on juuri vain nuo trailerin hyvät kohdat. Tässä tapauksessa tarina on kyllä niin hyvä, että toivottavasti leffa ei saa pilattua sitä.

  Melkein pitää lukea uudestaan koko trilogia jälleen.

  VastaaPoista
 2. Tämä oli hyvä, ottaen huomioon sen sneak speakin , joka tuli ennen tätä ja se ei minua ainakaan innostanut yhtään.
  Mutta mielenkiintoista ettei tässä vielä oikeastaan näytetty itse peliä ollenkaan, kaikki kohdat olivat oikeastaan ennen areenalle joutumista.

  Itsellä on lukemisesta vielä niin vähän aikaa, mutta kyllä tämä (ja kirjat) hieman pyörivät päässä kun menin nukkumaan melkeinpä heti tämän katseltuani.

  VastaaPoista
 3. Sanoit että Jennifer Lawrence olisi hyvä valinta Katnissiksi, mutta itse olen aikas paljon eri mieltä. Katniss on 17 vuotta vanha ja olen sitä mieltä Jennifer näyttää liian vanhalta, ja itse olin ymmärtänyt Katnissin olevan siro ja ehkä vähän pienikin, mutta hänen näytteliä ei ole noista kumpaakaan ja muutkaan näytteliät eivät minusta ole sellaisia kuin kirjassa kerrottiin... Muuten odotan kyllä kyseisen elokuvan tulemista, vaikka vähän pelottaa kuinka kliseiseksi sen saa vedettyä jos oikein yrittää...

  Toivon vaan ettei elokuva pilaa hyvää kirjasarjaa....

  VastaaPoista
 4. Makuja on monia :)

  Toivottavasti elokuva vain menestyisi sen verran että hyvälle sarjalle saaataisiin uusiakin lukijoita. Saa tosiaan nähdä kuinka käy..

  VastaaPoista