Elokuvailta tiedossa

Hieman taustaa;
Nykyinen avomieheni, silloinen poikaystäväni, on ollut minun kanssani katselemassa elokuvissa kolme ensimmäistä Potter-elokuvaa. Ja sanottakoon nyt ettei hän niistä nyt niin hirveän innostunut ole ollut, hän ei ole lukenutkan kirjojakaan.. 
Mutta muutettuani pois kotoa lukion jälkeen, niin tapasin yhden (nykyisin hyvän) ystäväni, jonka kanssa olenkin ollut kaikki loput Potterit elokuvissa katsomassa. Nyt viimeksi kesällä olimmekin yhdessä elokuvissa katselemassa viimeisen Potterin, surullista toisaalta.. 

Mutta on olemassa eräs toinenkin kirjoihin perustuva elokuva-projekti, jota olemme käyneet yhdessä katselemassa elokuvissa. Tosin ensimmäisen elokuvan olemme molemmat katselleet vasta dvd-ltä ja näissä tämä katselu perinne alkoi vasta toisesta osasta. 

Ja koska tuon projektin uusin elokuva on tulossa tällä viikolla ensi-iltaan me päätimme pitää "muistelu-katselu-illan" ennen tuon uuden elokuvan katselua... 

Jos joku ei vielä arvannut niin, tänään olisin ohjelmassa kolme ensimmäistä Twilight elokuvaa, ja vielä erittäin hyvässä seurassa :)  

Ensi perjantainahan (18.11.2011) tulee ensi-iltaan Stephanie Meyerin kirjaan perustuva elokuva Aamunkoi osa 1. 

Kuva
Niin ja avopuolison mielipiteen näistä arvannettekin, mutta häntä puollustaakseni kerrompa yhden tänä viikonloppuna tapahtuneen pienen sananvaihdon, joka minua ainakin nauratti hieman.

Kuten tiedätte näin  joulun alla alkaa erinäisiä mainoslehtisiä tulla ovista ja ikkunoista. Itse niitä aina mielenkiinnosta kyllä lueskelenkin, josko vaikka saisi ideoita joululahjoihin ja muihin tavaroihin jotka on pakko saada..

Tosiaan avokki laitteli ruokaa ja tv oli taustalla auki sieltä tulikin juuri tämä kyseisen Aamunkoin traileri ja se laukaisi minulla muistireaktion eräästä jutusta jonka olin nähnyt mainoslehdessä. Kauhean innostuneena sitten avokille totesin että "Hei, tuli mieleen että Gigantin mainoksessa oli yksi hieno juttu, odota mä näytän sulle.." ja lähdin etsimään kyseistä läpyskää..
No, löysin sen ja selasin sitä läpi kyseistä juttua kuitenkaan löytämättä ja sitten avokkini kysyikin minulta "Niin, tarkoititko sitä Prisman mainoksessa ollutta pakettia jossa oli kaikki Harry Potter-elokuvat..?"

Niin täytyy kyllä myöntää että taitaa hän minut tuntea aika hyvin :D  ,sillä juurikin sitä tarkoitin ja ajattelin sen hänelle näyttää "ihan vinkkinä" joulua ajatellen ja muutenkin kyllä innostuneena aiheesta, tuo pakettihan julkaistiin 16.11.2011. Aika "halvallakin" irtoaisi kyseiset kaikki Potterit paketti; n.50e tai bluray-na n.60e..

P.S. Elokuvista puheen ollen tänään pitäisi tulla Nälkäpeli-elokuvan virallinen traileri julkaisuun. Tosin USAn aikaa aamulla eli vasta myöhemmin tänään.. Sekin elokuva pitää varmaan käydä katselemassa ensi vuoden puolella.

5 kommenttia

 1. Joko uuden leffan julkaisu on näin lähellä? missä olen ollut, kun aika on kulunut?? Ei muuta kuin hauskaa elokuva iltaa! Pitää itsekin alkaa pohtia koska kävisi uusimman pätkän katsomassa : )

  VastaaPoista
 2. Aika kyllä kuluu nopsasti, liianki, pian on jo taas joulu...

  Itsekkin ehdin varmaan vasta ensi viikolla katsomaan tuon uusimman, mutta kyllä nuo to-pe välisen yön näytökset silti houkuttaisivat.. Niissä on sitä samaa "taikaa" kuin aikoinaan niissä Pottereiden jonottamisessa keskiyöllä..

  VastaaPoista
 3. Olen itse menossa katsomaan perjantaina 0.04 tätä... Pitäisi kyllä katsoa sitä ennen kaikki edelliset, vaikka ne on nähty melko monta kertaa.

  VastaaPoista
 4. Mie kävin edellisen ja sitä edellisen osan katsomassa juurikin yönäytöksessä ja onhan siinä oma fiiliksensä. Tällä viikolla vain pitäisi perjantai aamuna olla kahdeksalta pystyttämässä ständiä ja valmistautua esittelemään omaa koulutusalaa koko päivän : P Sitä ei tehdä sujuvasti vähillä unilla : D

  VastaaPoista
 5. Itsekkin katselin juuri jokin aika sitten nämä läpi, sinänsä hassua kun muistin osan repliikeistä tällä kertaa.. Oli sen verran tuoreessa muistissa, mutta kiva se oli virkistää muistia ja vielä hyvässä seurassa jota ei usein näe.

  Meillä olikin juuri puhetta että itseasiassa tuo yönäytös sopisikin molemmille kalenteriin jos sinne on vielä paikkoja. Muuten menee ensi viikollo. Molemmat teemme vuorotyötä niin aikataulujen sovittaminen on vähän haastavaa välillä..

  VastaaPoista