Nillitystä ja epämääräistä valitusta (alla ihan oikea kirja-postauskin viimeinkin niille joita tämä ei kiinnosta)

Niin, aloitetaanko vaikka sillä että kävin tänään aamusti sitten lääkärillä, tiistai iltana töissä peilistä katsoen huomasin että vasen silmä on oudon punainen (aivan kun pahinkin krapula -unipula olisi vaivannut, tosin vain toista silmää).. Eilen keskiviikkona olikin viikon ainut vapaa päivä ja oli jo aikoja sitten sovittu että menemme vanhempieni luona käymään (viimeksi olenkin siellä ollu jouluna, joten en todellakaann halunnut sitä skipata yhden silmän takia). Niin siksi vasta tänään lääkäriin (luojalle kiitos työterveydestä ja ajan saamisesta samallekkin päivälle)
Silmä on siis punainen ja rähmii, hieman myös kutiaa, eli sidekalvontulehdushan sieltä sitten tuomioksi tuli. Hoidoksi silmätippoja, mielenkiinnolla odotinkin tätä. Nimittäin ihka eka silmävaiva tähän mennessä elämää kyseessä ja minä sitten pelkään ihan pelkän vedenkin joutumista silmään joten ajatus silmätipoista ei ihan kuullosta hyvälle sellaisesta ihmisestä jonka pahimpiin painajaisiin liittyy mm. tämä labrasta tuttu laite

Parempaa kuvaa en löytänyt. Googlella haettu.
eli silmienhuuhtelu allas tai sellainen pullo..  Tosin mies saikin edelliseen luomitulehdukseensa hoidoksi voidetta jota varten luomi piti kääntää ympäri niin sitä ajatellan tipat ei ehkä ole niin pahat. Mutta mielenkiintoista silti oli ensimmäinen tippa laittaa silmään, ei se ollut ihan niin paha kuin pelkäsin. Hankalaa tosin oli ja on vieläkin ollaan niin minun epämukavuus alueella kuin olla voidaan.

Samalla kitisin lääkäriltä myös jatkoa antibiootti kuuriin, jonka hän tammikuussa minulle jo määräsi. Niin, minullahan on atooppinen iho ja tammikuussa kun olin vain uusimassa samalla lääkärillä erilaisia rasva reseptejä (työterveyslääkäri eli minulle ilmainen) hän totesi minulla iholla olevan märkäruven. Eli se leuan finniksi luulemani kivulias patti olikin märkärupi. (taustaa sen verran että olen ollut siinä mielessä onnekas aina että koko elämäni aikaiset finnit voi laskea kahden käden sormin, eli niitä ei juurikaan ole ollut). Mielestäni nyt pari viikkoa tuon edellisen kuurin jälkeen on sama näppyjen olo jatkunut eli se olisi uusiutumassa.

Eli olo on on erittäin hehkeä, toinen silmä punainen ja rähmii. Iho paikka paikoin hilseilee kuivuuttaan ja toisaalta pukkaa näppyä (puhumattakaan kutinasta ja ihon halkeilusta kuivuuttaan = normi talvi). Lisäksi päätin joulukuussa kasvattaa oman värin takaisin hiuksiin eli niissä on n. 5cm juurikasvu. Parturia kaipaisin erittäin kipeästi, mutta vakkari tyyppi muutti parin sadan kilometrin päähän ja uuden etsiminen on työlästä..

Olo on siis oikein asiakaspalveluhenkinen näin keskellä työviikkoa (siis aspa töitä teen).


Lisäksi tressi koulusta ja puuttuvasta opinnäytetyöstä painaa (helpottaa todella tätä ihon tilannetta ja tähän sellainen sarkasmi kyltti). Ja tressi elämästä, maailman kaikkeudesta ja sen sellaisesta..

Niin ja tämä lukemisjumi varmaan myös osaltaan lisää nillitystä (ei pääse pakoon ihanaan fantasia maailmaan edes hetkeksi). Kesken on tällä hetkellä neljä kirjaa, mutta mitään parempaa ei voi muka aloittaa kun lukurauhasta ei ole tietoa kun mies on talvilomalla (tämä rajoitus on ihan oman pääni sisäinen, ja tiedostankin sen mutta silti en pysty lukemaan mm itku-kirjaa niin että mieheni näkee tai edes nukkuu samassa huoneessa).

Sitten joo, luin äsken tauolla Kotivinkin uusinta numeroa ja siinä eräs kolumnisti kertoi vampyyri pelostaan ja kuinka pääsi siitä eroon katsomalla miehensä kanssa Twilight- trilogian elokuvat.. Niin oletan että lukijani tietävät mikä tuossa edellisessä lauseessa mättää, ja jos ette niin älkää paljastako sitä minulle, kiitos..Mutta sitten pari iloisempaa uutista, sunnuntaihin on enään kolme yötä ja niistäkin kaksi töissä (ei tarvitse pyöriä unettomana sängyssä sunnuntaita odotellen). Lisäksi hain tänään kirjastosta kauan (siis ainakin viikon odotin :D) odotetun varauksen..

 P.S. voi olla että poistan tämän kun mieliala hieman kohenee..
edit(16.2.12 klo.19.31); tyhmä kirjoitusvirhe..
edit vol2 (16.2.12 klo; 19.37)- toinen tyhmä kirjoitusvirhe, miksi pitää lukea omaa tekstiään uudelleen.. tyhmä mikä tyhmä..

2 kommenttia

  1. Jotkut päivät vaan on niin tuollaisia. Mutta kyllä sieltä kurjuudesta lopulta ylös noustaan (ei kylläkään varmasti lohduta tällä hetkellä yhtään : D).

    Jaksamista tähän loppuviikkoon!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,
    kai se tästä, kun sai vähän purettua oloa.. Sunnuntaikin pelastaa paljon, sen takia olen vaihtanutkin ensi viikon vuoroja pois (eli ainakin viisi vapaata putkeen). Ja varasin ajan hierojalle ensi viikolle :D vielä se parturi..

    VastaaPoista