Tammikuun luetut

Ajattelimpa listata luetut ja kesken jääneet tältä kuulta. Koska näitä on kiva lukea muiltakin ja tähän on helppo laittaa sellaiset kirjat joista ei paljon sanottavaa ole tai olen ne jo joskus arvostellut täällä. Tämän kuukauden listan tein osin muistin pohjalta, mutta jatkossa olisi tarkoitus tarkemmin seurata lukemisiani, ehkä jopa teen ecxel-taulukon niin saisi kivoja kaavioita piirrellä joskus.. Itseänikin kiinnostaa tietää paljonko oikeasti luen kirjoja uudelleen, enkuksi/suomeksi, ym.

Luetut: (ei järjestyksessä)

Matt Haig - Radleyn perhe
Sophie Jordan - Liekki
Sophie Jordan - Vanish
Melissa Hill - Kirjeitä San Franciscosta
Kate Jacobs - Lohturuokaa
Alyson Nöel - Punaiset tulppaanit
Audrey Niffenegger - Hänen varjonsa tarina
Cassandra Clare - Clockwork Prince
George R. R. Martin - Valtaistuinpeli
Denise Swanson - Murdet of A Small-Town Honey
Kiersten White - Paranormaali
Melissa Marr - Fragile Eternity
Melissa Marr - Radiant Shadow
Melissa Marr - Darkest Mercy
Gayle Forman - If I Stay
- aika surullinen nuorten kirja, kerrotaan koomassa makaavan tytön näkökulmasta, välillä muistellaan menneitä ja Mia pystyy "haamuna" liikkumaan ympäri sairaalaa. Kirjan nimikin kertaa mikä on kirjan teema, kuolema vai elämä. Ihan ok, välillä jopa itkettikin. huomasi kyllä että kohde ryhmä taisi olla ns. esi-teinit. 

Kesken jäänyt

Mathias Malzieu - Sydämen mekaniikka
- ei vain iskenyt, ehkä mieliala ei sopinut tähän kun en oikein saanut otetta, lähinnä ärsytti, liian runollinen? (en keksi muuta termiä runollisen tilalle..)


Yhteensä 15 luettua ja yksi kesken jäänyt.

Enkuksi luettu 7 kpl
Suomeksi luettu 8 kpl

Nuorten ja lasten kirjoja 9 kpl
Aikuisten kirjoja 6 kpl

Fantasiaa/Scifiä/kauhu 12 kpl
Mysteeri/jännitys 1 kpl
Hömppä 2 kpl

5 kommenttia

 1. Olet ehtinyt lukea paljon!! minulla lukeminen jotenkin jää aina alkuvuodesta vähemmälle ja kesällä taas otan sitten menetettyä lukuaikaa kiinni, kun ei tarvitse iltaisin väsätä mitään opiskelutehtäviä : )

  VastaaPoista
 2. Aika paljon tuttuja kirjoja :) Hei, tää nyt ei liity sinänsä asiaan mitenkään, mutta miten saat tuohon blogin perään aina tuon toiminnot - kohdan, jossa voi klikata onko lukenut kyseisen kirjan? :)

  VastaaPoista
 3. Mielestäni olin lukenut normaalia vähemmän, mutta pitää katsoa mieltä tulevat kuukaudet näyttävät. Kauhulla odotan myös kun tässä pitäisi opinnäytetyötä alkaa väsäämään ja se ensi lauantainenkin tulee viemään aikaa jos se toteutuu..

  Q+Black; meinasin vastata että se on gadget, mutta kun menin sitä tarkistamaan niin löytänyt koko kohtaa. Nyt alkaa uni sen verran painaa silmiä (tulin juuri töistä, yötyön ihanuuksia) että tutkin tarkemmin huomenna mistä se oikein tulee.. En löytänyt edes tuota jaa faces/google+/twitter kohtaa, jonka muistelisin olevan hyvin samoissa paikoissa.. Se oli joku ihan yksinkertainen mutta nyt ei ajatus enään kulje, opiskelijabilessä töissä tänään ettei mikään ihmekkään..

  VastaaPoista
 4. Ja samantien sitten löysin sen tyypillistä :D
  eli Ulkoasu - sieltä Blogitekstit ja muokkaa niin pitäisi sieltä löytyä sellainen kohta. Minulla se oli heti "Näytä pikamuokkaus"-n alla (siihen saa itse muokattua montako haluaa ja millä teksteillä).

  VastaaPoista