Salainen pahe 3 - Aku Ankka

Koska en keksi mitään kirjoitettavaa (kolme kirjaa kesken tällä hetkellä), ja vaikka kovasti tekisi mieli turista eräästä aiheesta, niin vielä viikon pitäisi osata suunsa pitää siitä kiinni.

Joten onkin sitten aika uuden paheen esittelyyn..

Tämän kertainen "pahe" jopa hieman liippaa kirjoihin tai ei niin vähääkään.. Olen pienestä asti lukenut Aku Ankkoja,- lehtenä, pokkareina kirjoina etc.
Lehtikin tuli meille kotiin monta vuotta kunnes minä ja pikkuveljeni olimme äitimme mukaan liian vanhoja siihen.

Nyt täytyy myöntää että pari vuotta sitten ryhdyin uudelleen Aku Ankan tilaajaksi, vaikka meillä asustaakin kaksi aikuista keskenään. Tämä onkin sellainen lehti että sen luen kannesta kanteen aina. Lisäksi nämä kestävät mielestäni aikaakin, lehdet voi lukea vuoden, kahden päästä uudelleen. Joten olen säilyttänytkin lehden vuosikerrat itselläni, vielä pitäisi keksiä jokin kiva säilytys systeemi niille.. Tämä onkin ainut lehti joka tällä hetkellä on tilattuna talouteemme :D
Meille tulee myös lehteen kuuluva Ekstra-liite. Iines- lehdestä sentään kieltäydyin, sitkeästi kyllä välillä soittelevat ja tarjoavat näitä lisä liitteitä.

Tavoitteena olisi joskus myös kerätä noita vanhempia Akuja itselle mm. tuossa vieressä olevia Päivästä päivään -sarjakuva kirjoja eli Al Taliaferron piirtämiä sarjakuvastrippejä.. Samoin kuin muitakin tiettyjen piirtäjien tarinoita.

Valkokankaalla ja/tai TV:ssä en ole näistä erityisemmin pitänyt, vaikkakin Aku olikin alkujaan juurikin animaatio hahmo eikä sarjakuva. Myöskään en osaa nimetä vain yhtä tiettyä suosikki tai inhokki hahmoa.. 

Ei kommentteja