Kuulumia ja muuta mielenkiintoista

Kuten arvasinkin on tuo uusi nelijalkainen vienyt aika paljon aikaa tällä viikolla. Olen varmaan jo useamman sata kertaa kaivanut sen suusta pois mm. kuivia lehtiä, kepin palasia, kiviä.. Eli siis todennut meillä olevan ihan liikaa kasvikuntaa takapihalla, vaikkakin kuollutta sellaista näin talvella. Samoin kädet ja jalat tuntuvat olevan sen lempi pureskelun aiheita, kuten myös vanhemman koiran kiusaaminen.. Eli ajan puutetta ei ole ollut, varsinkaan kun mieskin sai pidennettyä lomaansa vielä tälle viikolle niin ei ole tehnyt mieli netissä roikkua.

Mutta nyt aplodeja kiitos - olen saanut yhden kirjan luettua!! Yhdeltä istumalta tuossa maanantai iltana/yönä. Siitä lisää kun ehdin kirjoitella mutta voin paljastaa sen olleen Beth Revisin - Matka alkaa. 


Lisäksi kesken on edelleen nelisen kirjaa, mutta nyt olen paikallistanut miksi noin ehkä on - koska ne ovat kaikki novelli kokoelmia tai muuten katkonaisia rakenteeltaan. Niiden luku on hitaampaa kun aivot pitää aina virittää uudelleen kesken kaiken.

Kirjastossa kävin tänään myös ja tulipa lainattuakin pari kirjaa, sekä ostettua kaksi poistomyynnistä. Ostin omaksi Kirsi Mannisen Bittitiikerin (nuortenkirja) ja Clare Darcyn Onnen oikkuja (historiallista rakkaushöppää).

Mitäs muutta, niin meinasinkin unohtaa suurimman uutisen koira vauva sai nimen eilen - Sakke.

Nimestä käytiin pitkät pohdinnat, mutta tämä nimi täytti meidän molempien kriteerit. Kuka muuten keksii ensimmäisenä kenen (suosikki) kirjailijani kirjoissa on henkilö nimeltä Sakke? 4 kommenttia

 1. Eikös ainakin Tuija Lehtisen Laura- sarjassa ole isoveli, jonka nimi on Sakke. Varmaan jossain muussakin kirjassa on :D

  VastaaPoista
 2. Oikein meni :) tosin täytyy tunnustaa että sattuma oli kun nimi sitten päätettiin. Tosin se oli yksi syy miksi suostuin kompromissi nimeen, kun se sopivasti löytyi Lehtisen kirjoistakin..

  VastaaPoista
 3. Mainio nimi!
  t. sen ihmis-Saken emo

  VastaaPoista
 4. Sepe oli ennen pennun tuloa nimenä vahvoilla, mutta pentu ei sitten yhtään näyttänytkään Sepeltä..

  Ehkä sitten se seuraava pentu joskus tulevaisuudessa ;)

  VastaaPoista