Aarrgg..

Suunnilleen noin minulta pääsi kun äsken katselin The Vampire Diaries-n kolmannen tuotantokauden viimeisen jakson..

Ihan oikeasti, pitääkö tässä nyt odottaa puolivuotta että saa jatkoa tälle?

Ja pitääkö minun nyt ihan oikeasti lukea noita surkeita L. J. Smithin kirjoja vieroitusoireisiin taas...?


Google

Nyt sitten spoilaa, jos et ole ihan USA:n tahtiin näitä katsellut.. (maalaa niin saat sen luettua)

Ihan oikeasti Elena on pakotettu tekemään valintansa Salvatoren veljesten välillä tässä viimeisessä jaksossa. Kun Alaric tapaa Klausin, joka tarkoittaa että Salvatoren veljekset kuolevat myös koska heidän luojansa kuolee.. Niin Elenan on päätettävä kumman veljeksen luo hän menee hyvästelemään, molempien luo hän ei ehdi.. Elenan soittaessa Damonille hän paljastaa että päätös osin perustuu siihen että on tavannut Stefanin ensin (ja tämä pelasti hänen elämänsä, kun hän vanhempineen ajoi sillalta alas..). 


Sitten paljastuu Damonin tapellessa Alarickia vastaan (kun näytetään flashback Damonin muistoista) että itseasiassa Elena on tavannut Damonin ensin, samana iltana juuri ennenkuin hänen vanhempansa tulevat häntä hakemaan.. Damon vain pyyhki Elenan muistin.. 


Niin tässä jaksoshan näytetään että Klaus kuolisi (jo siinä kohtaa mielessäni buuasin, Klaus on lempihahmojani) mutta lopussa paljastuukin Bonnien tehneen taikojaan ja siirtäneen Klausin Tylerin ruumiseen.. Saa nähdä mitä tämä tekee Carolinen ja Klaus/Tyler kuviolle..


Rebekka ja Elijah päättävät Klausin "kuoltua" tappaa Alaricin tappamalla Elenan ja aiheuttavat tämä ja Mattin auton alas sillalta, Stefan saapuu liian myöhään paikalle jaElena pakottaa tämän pelastamaan Mattin ensin..
Alaric kuolee kesken tappelun Damonin käsivarsille ja tämä tajuaa että jos Alaric kuolee niin Elena on myös kuollut..


Sitten ihan lopussa kun Damon ryntää sairaalaan katsomaan kuollutta Elenaa paljastuu että tohtori olikin enemmin päivällä antanut Elenalle vampyyrin verta... Ja Viimeisessä kohtauksessa Elena herää.. siihen sitten tämä loppuikin..


Sekavaa tekstiä, anteeksi.. mutta yritän tänään kirjoittaa vielä ns. oikean postauksenkin.. Mutta nyt suihkuun ja töihin illaksi+yöksi..


2 kommenttia

  1. Eih.. katoin ite just saman jakson.. ja raastavaa odottaa jatkoa.. siis oikeesti itkin siinä kun luuulin että Elena..*död* ja kaikki tyypit oli sillee et "mitä h*lvettiä on tapahtunu?" jne. ja nyt sitte vaa taas ja taas ootetaaaan.......

    VastaaPoista
  2. Odottaminen on pahinta.. Varsinkin kun jos tässä käy kuten kirjoissa, eli Elena lähentyisi vampyyriksi tulon myötä Damonin kanssa..

    Pitää varmaan käydä ostamassa ed tuotantokaudet ja katsella niitä.

    VastaaPoista