Nora Roberts - The Witness ja The Last Boyfriend

Ajattelimpa ympätä nämä samaan postaukseen, eipä näistä nimittäin yksittäin hirveästi sanottavaa ole. Molemmat aika perus Robertsia, ehkäpä jopa hieman keskivertoa alemmalla tasolla. Eli eivät nousseet mitenkään suosikeikseni..

Goodreads

The Witness

Takansi (koska en osaa kertoa tästä spoilaamatta)
"Daughter of a controlling mother, Elizabeth finally let loose one night, drinking at a nightclub and allowing a strange man’s seductive Russian accent lure her to a house on Lake Shore Drive. The events that followed changed her life forever.

Twelve years later, the woman known as Abigail Lowery lives on the outskirts of a small town in the Ozarks. A freelance programmer, she designs sophisticated security  systems—and supplements her own security with a fierce dog and an assortment of firearms. She keeps to herself, saying little, revealing nothing. But Abigail’s reserve only intrigues police chief Brooks Gleason. Her logical mind, her secretive nature, and her unromantic viewpoints leave him fascinated but frustrated. He suspects that Abigail needs protection from something—and that her elaborate defenses hide a story that must be revealed."


Joo, tämä kirja tuntui tutulta, aivan kuin olisin jostain lukenut jotain hyvin samanlaista. Edelliset Robertsin ns yksittäiset teokset ovat olleet parempia.. Tästä puuttui jotain, juonenkäänteet arvasi jo ensimmäisiltä sivuilta ja hahmot tuntuivat karmean yksiulotteisilta, mikä ei ole tyypillisintä Robertsia.. En pitänyt tästä.

The Last Boyfriend ( Book two of  the Inn BoonsBoro trilogy)


Goodreads
Tämä kirja kertoo toisen Montgomeryn veljeksen Owenin ja Montgomeryjen perhetutun tyttären Averyn tarinan. Owen on veljeksistä se joka huolehtii yksityiskohdista ja paperiasioista. Avery taas omistaa ruokaravintola/pitserian.

Ihan perus Robertsia, ehkä jopa keskivertoa huonompaa. Itse en ole tykännyt tästä sarjasta muutenkaan, liikaa rahastuksen makua. Tämä hotellihan joka kirjoissa on tärkeässä osassa on oikeasti olemassa ja on Robertsin ja tämän miehen omistama.. Hotellilla on omat sivutkin täällä, ja näyttää kyllä ihan samalta kuin kirjoissa on kuvailtu. Samoin kun kirjakauppa, joka myös on kirjoissa on heidän omistamansa..

Ekassa osassa oli sentään jotain muutakin kuin hotellinkuvailua, siinä oli jopa jonkinlainen juoni rakastavaisille. Tässä taas ei niinkään.. Mutta kyllä minä silti sen kolmannenkin osan, joka ilmestyy marraskuussa, luen..

Luin muuten tämän trilogian ensimmäisen osan uusiksi tätä odotellessa, se oli parempi, toivottavasti kolmas osa on enemmän ykkösen kaltainen.

3 kommenttia

 1. Pyörittelin hotelli-sarjan ekaa osaa Lontossa, mutta se lopulta vaikutti niin tyhjältä ja tylsältä, että jätin kauppaan. Ajattelin, että jaksan kyllä odottaa suomennokseen ja kirjaston saatavuuteen asti, jos taso on tuollainen. : P

  Kurjaa, että kakkos osa on vielä heikompi.

  VastaaPoista
 2. Ei nämä parhaimmistoa ole Robertsilta, suosittelen enemmin mm. the Searchi-a ja Chasing Fire-a noista suomentamattomista uudemmista..
  Samoin kun vähän vanhemmista trilogioista mm. Gallaghers of Ardmore Trilogy-a, Three Sisters Island Trilogy-a tai suur suosikkiani Sign of Seven Trilogy-a, jotka ovat huomattavasti parempia..

  VastaaPoista
 3. Täytyy laittaa korvan taakse odottamaan kesää ja palkkarahoja (rahat on kohta tuhlattu ennen kuin ne ovat suunniteilla tulossa tilille..)! ; )

  VastaaPoista