Gilmore Girls - uuden teaserin jälkimainingit

Tämä uutinen melkein rikkoi netin eilen illalla/viime yönä. Tuntui että muuta tietyt uutiskanavat huomioneetkaan. Suomalaisista sivustoista MeNaiset on ollut ainut jossa olen nähnyt uutisen tästä ensinäytöspäivästä, siellä taitaa olla toimittajana joku GG-fani.

Ensinnäkin nyt on paljastunut ettei kyseinen julkaistu teaser tule olemaan jaksoissa mukana, eli se on ihan varta vasten mainokseksi kuvattua materiaalia.

Ovelaa ASP, hieno teaser silti..

Toiseksi, teaserissa mainitut Amy Schumer ja John Oliver ovat molemmat vastanneet Lorelain pohdintoihin, ja alle vuorokaudessa ensiesityksestä.

Amy vastasi twitterissä lähes heti  

(osasimpas viimeinkin liittää tänne suoraan tuollaiset hienot twitter/tweetit noita ilm kutsutaan upotetuiksi tweeteiksi..)
John Oliver taas vastasi Lorelain pohdintaan suorassa lähetyksessä Stephen Colbertin The Late Show-ohjelmassa, hänen koko vastauksense menee näin;

Lorelai, the answer is yes, I do find you hot,” Oliver said. “And I’ll tell you why: I’m a red-blooded male with an in-built heat detector, and my heat director registers you as en fuego.”

Gift täältä


Tuohon marraskuuhun on niiiin pitkä aika vielä.. huoh..

Mutta joku muukin oli saanut saman huolenaiheen kuin minäkin;Eli tulossa on taatusti vielä lisää Gilmore Girls aiheisia postauksia ja olempa yrittänyt saada jotain hienoa laskuriakin tuonne sivupalkkiin, mutta vielä se ei ole onnistunut (saa vinkata hyviä countdown-laskureita).


Lähteet;
TVLine;
Gilmore Girls: Amy Schumer Responds to A Year in the Life Trailer Call-Out


EW;
Gilmore Girls: A Day in the Life Teaser & Premiere Date Announced!!

Vulture;
Amy Schumer Would Definitely Be Friends With Lorelai Gilmore

Ei kommentteja