TV-sarja uutisia (San Diego Comic-Con)

Minulla olisi tuolla kesken postaukset Lehtisen uusimmasta ja Elina Rouhiaisen kirjastakin mutta jotenkin vain on enemmän sellainen olo että haluan kirjoittaa tästä aiheesta.

Tänä viikonloppunahan on yksi suurimmista Comic Con -sta eli San Diegon. (San Diego Comic Con International)

Eli joka tuutista uutisvirrassa on tihkunut tietoa eri lempisarjoistani ja ajattelimpa iloksenne kerätä tähän jotain uutisista.

Varoitus spoilaavat uusimpia kausia ja enkä tiedä onko niitä esitetty vielä Suomen tv:ssä..

The Originals

- Isoin uutinen tähän liittyen on ollut tosiaan se että sarja palaa ruutuihin vasta alkuvuodesta 2017, mutta sarjan tuottajan Julie Plecin mukaan tämä on taas ollut loppujen lopuksi eduksi sarjalle. Eli se ettei sitä rinnastettaisi enään niin paljoa TVD:hen. Eli toivottavasti tulossa olisi vielä useampia kausia riippumatta TVDn kohtalosta.

- TVDssä tapahtui kolmen vuoden aikahyppy ja sitä epäiltiin tähänkin mutta nyt paljastettiin että tähän tuleekin viiden vuoden aikahyppy. Tämän sarjan paneelissa on näytetty video (video katsottavissä täällä) jossa Hope kysyy Hayleyltä aikovatko he pelastaa Klausin.
Hope oli kauden kolme lopussa 2-vuotias ja nyt kaudella neljä hän tulee olemaan 7-vuotias. Eli hän tulee ymmärtämään asioita ihan eri tavalla.


- Chistina Moses liittyy sarjaan, hän näyttelee Keeliniä laumansa/linjansa viimeistä ihmissutta, joka parhaillaan on piilossa (johtuen edelliskauden ajojahdista Lucienin toimesta). Hän on itsenäinen ja ammatiltaan ER (teho-oasto suomeksi?) lääkäri. Hän on avoimesti myös bi, ja koska täm on iso osa uutista niin se varmaan on merkittävä tieto juonia ajatelle. Omia arvailuja tästä; Keelin on varmaan viimeinen seitsämästä ihmisusi-linjasta, jonka Haylen tarvitsee jäljittää saadakseen parannuskeinon puremiin. Tuos bi, jutusta veikkaisin että Freya voisi olla hänelle mahdollinen ihastus (toivottavasti se ei olisi Hayley, nimim. Team Haylijah) 

- Marcelin rooli on vielä hieman epäselvä, häntä ei suoraan kuitekaan laitettu pahis-kategoriaan, samoin Vincentistä kuulemme lisää.

The Vampire Diaries

- Suurin paljastus tästä oli (se mitä suurin osa faneista osasi jo odottaa) eli kausi kahdeksan jää sarjan viimeiseksi.  Sarjan viimeinen kausi palaa ruutuun 21.10.2016 (perjantai).

- On huhuja että Elena (Nina Dobrev) palaisi ainakin pariksi jaksoksi että tarina saisi ansaitsemansa lopun,

Tässä Comic Con:ssa julkaistu jäähyväisvideo;

Teen Wolf

- Tästäkin tuleva kuudes kausi on viimeinen, eli 100. jakso tulee olemaan sarjan viimeinen. Kausi sisaltää 20 jaksoa.

- Dylan O'Brian puuttui paneelista, hänhän loukkaantui maaliskuussa pahasti uusimman Maze Runner- elokuvan kuvauksissa ja häntä ei ole nähty julkisuudessa sen jälkeen eli spekulaatioita on liikkunut/liikkuu hirveästi. Kyseisen elokuvan julkaisuakin on lykätty etc.

- Oletettavasti tuon loukkaantumisen vuoksi Stiles katoaa ja Wildhunt (ratsastajat) kaappaavat hänet.. Toinen iso paha sarjan liittyy natsi ihmissuteen eikä dead docktoreistakaan olla päästy eroon.

- Theo (Cody Christian) palaa sarjaan.. Yllätävää ottaen huomioon että hänet raahattiin helvettiin viime kauden päätösjaksossa..

- Myös Peter palaa ja aiheutta perhe harmia Malialle.

Paneelia voi katsella täällä ja kauden kuusi teaser trailerin voi katsella täältä.The Big Bang Theory


- The Big Bang Theory julkaisi tiedon että Katey Sagal näyttelee tulevalla kaudella Pennyn äitiä. Sinänsä hauskaa koska hän on näytellyt ennenkin äitiä Kaley Cuocon roolihahmolle.

- Samalla paljastettiin että Pennyn juuri vankilasta vapautunutta huumediileri veljeä näyttelee Jack McBrayer (mm. 30 Rock).


Kuvassa Katey Sagal ja Kaley Cuoco, sarjassa Teinitytön kasvatusopas (8 Simple Rules.. for Dating My Teenage Daughter)


The 100

- Zach McGowan on ylennetty vakkarihahmoksi, eli jääkansan kuningas Roann on elossa ja mukana (JEE!, en malta odottaa lisää tätä hahmoa)

- Samoin Indra on mukana muttei silti päässyt vakkariksi, harmi mielenkiintoinen hahmo myöskin. Myös Luna tekee paluun, mikäköhän saa hänet lähtemään liikkelle kun viime kaudella se ei onnistunut vaikka hän olisi voinut pelastaa maailman Alielta.

- Saa nähdä kuinka he selviävät (vai selviävätkö) tulevasta maailman lopusta nro.2.

Täältä voi katsella julkastun Comic Con 2016 julkaistun kooste videon kaudesta 3.


Lähteet:

TV Line;
Vampire Diaries Ending After Season 8
The Big Bang Theory: Katey Sagal and Jack McBrayer Cast as Penny's Family!
The Vampire Diaries: Concluding After Season 8!

MTV
TEEN WOLF CAST TAKES FINAL CURTAIN CALL AT SAN DIEGO COMIC-CON

Ei kommentteja