TV Thurday #27: Paras tunnari?

Tämä oli taas sellainen kohta että ensin mietin etten keksi mitään ja sitten ideoita vain tuli kun aloin youtubessa etsimään sarjojen tunnareita..


Tämä kuultuani olin aivan varma parhaasta tunnarista ja se on ehdottomasti

True Blood; Jace Everett - Bad Things






Muita mieleenpainuvia ovat;

Friends, The Big Bang Theory, Love Boat, Gilmore Girls, Roswell, Onnen päivät..


Sitten yksi uusista lempi lauluistani Koreasta (olen jopa etsinyt tämä spotify;hyn listalle), tämä on tv-sarjan teemalaulu, mutta siellä laulut tulevat yleensä kesken ohjelman (jossain sopivassa kohtaa) tai ihan lopussa. Eli kyseessä on

Madame Antoine ja sen OST ; Roo - Swing Magic




Sitten hieman haasteen jatkosta, sain vinkin siitä kuka on aikoinaan ylläpitänyt haaste-blogia (kiitos vinkistä vielä kerran) mutta valitettavasti hänelläkään ei ollut missään tallessa noita kaikkia kohtia haasteesta, joten ensi viikolla sitten hyppäämme yhden kohdan ylitse suoraan kohtaan 29. 

Hieman kyllä olen leikitellyt ajatuksella josko itse keksisin nuo puuttuvat kohdat mutta katson syksyllä kun alkuperäiset kohdat loppuvat miltä tuntuu ja kuinka aikaa riittää.

3 kommenttia

 1. Tykkään kovasti The 100 sarjan tunnarista. Harmi vaan ettei se ole vähän pidempi. Muitakin hyviä on varmasti vaikka kuinka paljon :)

  VastaaPoista
 2. True Bloodin tunnari on kyllä hyvä! Omat kaikkien aikojen suosikkitunnarini ovat Buffy, Angel, Charmed, X-Files ja tuoreimpana The Leftoversin ensimmäisen kauden tunnari. Myös Game of Thronesilla on hieno tunnari - se onkin ainoa asia, josta koko sarjassa tykkään. =D (En siis katso sitä enää.)

  VastaaPoista
 3. Katriina; pitikin oikein youtubesta kuunnella millainen se The 100 tunnari onkaan. Kyllä se muistui heti kun kuuli ihan ok. Itse ehkä tykkään enemmän näsitä joissa on sanatkin.

  Irene; Charmed:n tunnaria mietinkin mutta sitten en sitä muistanutkaan kun kuuntelin youtubesta :/ GfT tunnarin myöskin tunnistan kyllä heti alusta, parhaitahan ovat juurikin ne jotka yhdistää heti kyseiseen sarjaan.

  Youtubessa oli myös hauskoja tunnari testejä, joissa tunneri soi n15 sek ennen kuin pakjasteettiin mistä sarjasta ovat. Yllättävän hankalaa :D Meillä oli joskus työpaikan pikkujoulussa hieman vastaava kilpailu, joukkueittan arvailtiin tv-sarjojen tunnareita, ei se ollut silloinkaan helppoa vaikka pohjalta tiesit esitys vuosikymmenen ja sen että onko suomalainen vai muunmaalainen suosittu sarja.

  VastaaPoista