Omaa hupia

Koska pidän kyselyistä ja mieleni teki vastata noihin omiin 11 kysymykseen niin tässä teillekkin minun vastaukseni niihin;

1. Mitä luet tällä hetkellä?
- Kesken taitaa olla Noitanainen - Yasmine Galenorn ja Kohtalon miekka - Andrzej Sapkowski.. tosin kumpikaan ei tunnu kiinnostavalta juuri nyt niin varmaan luen jotain muuta nukkumaan mennessäni..

2. Koska olet viimeksi käynyt kirjastossa ja lainasitko jotain? Mitä lainasit, jos siis lainasit jotain?
- tänään (tosin oli yli viikon väli edellisestä kerrasta) ja lainasin, George R. R: Martinin neljännen kirjan , Spencerin nuuskijatutkimuksia osan kaksi, pari nuorten kirjaa nörtti-game-joku ja vampyyriteini-romanssin enkuksi. (muista tarkemmin noitten yksittäisten kirjojen nimiä ja enk jaksa lähteä niitä kaivelemaan keittiöstä kassista. Lisäksi mukaan lähti kampauksista kertova kirja.. Niin ja Saatana saapuu Moskovaan äänikirjana

3. Mikä on isoin "sakkosi", jonka olet maksanut kirjastoon? (jos siis olet joskus saanut sakkoja)
- olisiko tuo kolmilukuinen numero ja vielä euro aikana.. eli satoja euroja.. Siksi tuossa pari vuotta sitten pidinkin vuoden kirjasto lakon.. 

4. Luetko muuita kuin ns. perinteisiä kirjoja? (siis e-kirjoja, äänikirjoja etc.)
- Äänikirjoja tulee kuunneltua ajomatkoilla, pari kirjaa olen lukenut tietsikaltakin.. E-kirjan lukulaitteesta haaveilen..

5. Tapaatko kuljettaa kirjaa mukanasi kaikkialle? (työmatkat, matkat, kouluun etc.)
- Kantapään kautta oppinut heittämään kirjan käsilaukkuun mukaan.. Sen kerran kun se on jäänyt niin on mm. miehen lento ollut toista tuntia myöhässä, kiva odotus oli onneksi sentään kahvia sai vaikka muuten olivat paikat kentällä kiinni.. (niin matkaa kotoa tuolle lentokentälle oli kolmisen tuntia ajoa..)  Yön yli reissuille olen aina pakannut kirjan tai useamman mukaan..

6. Oletko tilannut kirjoja netistä?
- Kyllä :D 

7. Montako kirjastokorttia omistat?
- Viisi näin nopealla laskemisella.. Kotipaikkakunnan, miehen kotipaikkakunnan, nykyisin kotipaikan ja kahden eri koulujen kirjaston kortit löytyvät..

8. Lukevatko vanhempasi? tai muut sukulaisesi?
- Molemmat vanhemmat lukevat jonkin verran, ja muistelisin että minulle on kerrottu että paappani (isänisä) on lukenut paljon. Avomieheni olen "opettanut" lukemaan :D 

9. Lempi klassikkosi? (klassikon saat määritellä itse)
- Jane Austenit, Taru sormusten herrasta, Linnunradan käsikirja liftareille, Agatha Cristiet (nuo ovat minun mukaani klassikoita) tai suomalaisista Seitsämän veljestä..(ainut jonka olen jaksanut lukea..) 

10. Lempi tv- sarjasi(t)?
- The Vampire Diaries, Gilmoren tytöt, The Big Bang Theory.. Noiden jaksoja jaksan katsoa vaikka kuinka moneen kertaan.. 

11. Huomautellaanko sinulle usein lukemisestasi?
- Nuorempana minulle huomauteltiin useammin, nykyisin harvemmin.. 

4 kommenttia

 1. Tottakai Christiet ovat klassikoita! : D

  Meidän klassikkolistoissa löytyi samanlaisia piirteitä : ) Ja totta, jos kirja ei ole mukana, niin silloin sitä aivan varmasti kaipaisi.

  VastaaPoista
 2. Ja varsinkin jos on jokin sarja kesken niin kirjan puuttuminen harmittaa kun löytyisi luppoaikaa lukea :/

  Klassikko terminä on hassu, se voi toiselle tarkoittaa ihan eriä kuin itselle..

  VastaaPoista
 3. :) Ootkos hei lukenu sen Stephenie Mayerin Vieraan? Itse olen sen jo ehkä kahdeksan kertaa lukenut. En osaa sanoa mikä siinä niin vain sytyttäää, mutta en kyllästy siihen koskaan :). Ihana tarina, tosin alku saattaa herättää kysymyksiä ja pitkästyttää, mutta kokonaisuus on todella hyvä. Eli jos et kyseistä kirjaa vielä ole lukenut niin suosittelen. Luulisin, että pitäisit siitä :D

  VastaaPoista
 4. Olen lukenut ja pidin siitä kyllä. Itseasissa ostin sen omaankin hyllyyni tuossa alkuvuodesta kun löyty sopivasti alesta :)

  Lukemisesta on kyllä jo aikaa, olisiko ollut ennen tätä blogi-innostusta.

  VastaaPoista