Goodreads

Saimpas blogin edes jonkinlaiseen kuntoon, tuon katastrofin jäljiltä.

Kaikkihan alkoi siitä kun huomasin viikonloppuna että Goodreadsista saa tänne bloggeriin widgettejä ja halusin sellaisen tänne.

Itse "halutu tieto widgetin" tuominen oli tehty helpoksi mutta kun siinä laatikossa on tuollaiset tyhmät ruskeat kehykset, jotka eivät mielestäni istuneet mustan liitutaulu taustani kanssa mitenkään..

Niin pitihän sitä sitten alkaa taustaa muokkamaan ja päätin kunnianhimoisesti en vain vaihtaa taustaa vaan koko templaten ja sen tehdäkseen pitää kajota tuonne html-koodiin.. Ja kokojuttu lyhyesti siinä kadotin sitten kaikki nuo widgetit.. Eikä se template ollutkaan niin hieno kuin oletin. Tästä tuloksena katastofi blogin ulkoasussa ja kadotetut widgetit mm. kaikki tunnisteet, lisäksi nuo sivut katosivat ylhälaidasta.

Ihan välihuomautuksena, nuo bloggerin omat mallit ja taustat eivät yhtään ole makuuni niin käytän yleensä muualta netistä ilmaiseksi saatavia taustoja.. Se on yllätävän helppoa, ihan perus copy-pasten käyttöä lähinnä..

No, nyt sitten on tausta joka sopii tuohon Goodreadsin ruutuun, vieläkun tuo vinous lakkaisi häiritsemästä omaa silmää (tässä kohtaa ahaa-elämys jutusta jota pitää kokeilla tuon poistamiseksi).

Mutta tosiaan Goodread:sta itsehän käytän kohtuu paljonkin kyseistä sivustoa ja yleensä sinne arvostelen lukemani kirjat tähdillä. Siksi halusinkin tuon arvostelu laatikon sieltä tännekkin, siitä näkee viimeiset kolme arvostelemaani kirjaa. Lisäksi sitä klikkaamalla pääsee katselemaan minun tiliäni siellä ja ennen kaikkea noita lukemiani kirjoja.

Tein sinne hyllyihini finnish-suomeksi tunnisteen, josta pääsee katselemaan suomalaisia kirjoja joita olen lukenut. Valtaosa kirjoista on tosin enkuksi luetuina ja osa merkattuna enkuksi sinne vaikka olisinkin ekan kerran lukenut kyseisen kirjan suomeksi (esim. Jane Austenin tuotanto). Koska vaikka sieltä saakin eri painokset näkyviin niin käänöksiä ei saa ihan yhtä helposti.

Itse ainakin tykkään tutkia "tuttujen" kirjahyllyjä, virtuaalisiakin siksi halusin tämän omani tänne lisätä.

Ei kommentteja