TV-sarjojen päivityksiä osa 4 - useita sarjoja

Näistä en keksinyt yhtä paljon kirjoitettavaa kuin noista edellisistä mutta kumminkin olen nämä katsellut ja seurailen osaa.

Awkward (kaudet 3 ja 4)Kaksi ekaa kautta oli hyviä, varsinkin ensimmäinen. Kolmannessa kaudessa oli hetkensä, vaikkakin päähenkilö Jenna saikin niskakarvat nousemaan käytöksellään pariin otteeseen, pari herkullista (koomista) kohtaiustakin nähtiin. Nelos kausi oli hieman pettymys, mutta sarjan komiikka ja henkilökemiat pelastavat paljon. Sarjan viides kausion tulossa elokuunlopussa, aion kyllä seurata.
The Carrie Diaries (kausi 2) sarja päättynyt

Kakkoskaudesta minulle ei jäänyt mitään sanottavaa, suurimmaksi osaksi olen jo unohtanutkin kaiken ja mitään hinkua ei ole ollut katsella sarjaa uudelleen. Tämä kertoneen kaiken. Pidän kyllä Austin Butlersta näyttelijänä.Faking It (kaudet 1 ja 2)

MTVn uusin nuoriso sarja, mielenkiintoinen asetelma kaksi bestistä alkavat esittää lesbo-paria koulussa saavuttaakseen suosionsa. Mutta entäs kun toinen heistä oikeastikkin rakastuu toiseen? Ihan viihdyttävää kaikkine rakkaus draamoineen ja pienini vakavasävyisineen pohjavireineen. Itse olen katsonut vasta toisen kauden puoleen väliin. Varmaan katselen sen loppuun kunhan ehdin.

 Jane the Virgin (kausi 1)

CW-kanavan viime syksyn uutuus, nimikin sen jo osin kertoo. Nuori nainen tulee vahingossa raskaaksi kun lääkäri mokaa ja suorittaa hänelle keinohelmöityksen (en ole varma oikeasta termistä suomeksi). Hänhän on neitsyt ja seurustelee, valitettavasti (yllätäen!) tuleva lapsen isä onkin hänen nuoruuden ihastuksensa, jolla on avio-ongelmia. Soppaan heitetään vielä juuri löytynyt isä, joka on tekovenela-tähti, mafia-pomo, murha.. Ihanan sekavaa, hassua ja kerronta tapa on uudenlainen; nopea tempoinen, lukijaäänineen. Jane näyttelevä Gina Rodriguez voitti osastaan Golden Globen parhaana näyttelijättärenä Musiikki/komedia tv-sarjasta. Kyseisen tv-kanavan ensimmäinen GG. Ihan hauska sarja, tästäkinminulla on tosin viimeisimmät osat katsomatta, mutta suosittelen.


Star Crossed (Päättynyt, ensimmäisen kauden jälkeen)


Vielä reilun vuodenkin jälkeen tuosta ei jatkoa-päätöksestä olen niiin pettynyt ettei tätä jatkettu.. En ole saattunut vielä katsella noita jaksoja uudelleenkaan. Hyvä sarja, ja tämä jäi niin pahaan kohtaan että vieläkin kirpaisee ajatella etten saa tietää kuinka käy. En suosittele katsomaan koska pettymys tulee olemaan valtava kun selviää ettei jatkoa tule..

Tomorrow People (Päättynyt, ensimmäisen kauden jälkeen) 

Tämä koki saman kuin tuo edellinen, mutta tästä päätöksestä en ole ihan yhtä pettynyt. Ideana hyvä mutta jokin alkoi tökkimään puolen välin jälkeen.
Crisis (Päättynyt, ensimmäisen kauden jälkeen)

Tämä piti jännityksessä ensimmäinen puoliskon. Ideana aika perusjännäriä. Kaapataan vaikutusvaltaisten vanhempien lapset, kätevästi kun he ovat kouluretkellä. Tai teini-ikäiset lapset, mukana on mm USAn presidentin poika. Mikä minut koukutti niin oli se että suunnitelman takaa paljastuikin yksi vanhemmista, joka itseasiassa oli yksi kaapatuista retken valvoja-vanhemmista. Sarjassa seurataan teinien pako yrityksiä ja lähentyviä suhteita, vanhempien tekemisiä kun heitä kiristetään tekemään jotain. Kuinka CIA yrittää ratkaista juttua etc. ihan viihdyttävää, mutta toisen kauden puuttuminen ei oikeastaan harmitta.


Ei kommentteja