TV-sarjojen päivityksiä. Osa 2 - Big Bang Theory ja Shameless

Seuraava osa katseltuja tv-sarjoja. Tekstit edelleen spoilaavat katseltuja kausia.


The Big Bang Theory, kaudet 7 ja 8
(Rillit huurussa)

Tämä on edelleen yksi suosikki sarjoistani, yllättävää sinänsä ettei tässä ole mitään ns. yliluonnollista. Mutta kaippa tämän sarjan tiede/nörttikieli vain on lähellä sydäntäni.

Piti hieman luntata mitäs tässä onkaan tapahtunut, minulla kun menee kaudet iloiseksi sekasotkuksi päässäni. Mutta tässä se sarjan ilo onkin kun sarjan käänteet eivät ole mitään niin elämää uhmaavia kuin esim TVDn, vaan normaalin elämän normaaleja ongelmia. Lisäksi huumori on sellaista josta pidän.

Suurimpia ongelmia näissä onkin nykyisin kaverusten parisuhteiden tapahtumat. Penny ja Leonard kihlautuivat seiska kauden lopussa ja kasi kauden lopussa Sheldonin kädessä nähdään myös sormus, tosin Amy juurikin ilmoitti tarvitsevansa tauon.

Verrattuna aiempiin kausiin nämä ovat kyllä tietyllä tapaa lässähtäneet, tai sitten odotukset alkavat vain olla jo korkealla. Toisaalta hahmot tuntee jo aika hyvin, mutta silti välillä tulee yllätyksiä, tosin niitäkin voisi tulla useammin.

Tämä palaa ysi kauden jaksoilla syyskuun 21 päivä USAssa ja ainakin minä aioin uuden jakson heti katsoa.Shameless (USA), kaudet 4 ja 5
(Hävyttömät)

Tästäkin piti hieman lunttailla, aika alamäkeä on ollut kolmos kauden jälkeen. Varsinkin viitos kaudella oli paljon tapahtumia joista en pitänyt.

Ensinnäkin ensimmäinen älyttömyys oli Fionan vankilaan joutuminen, kuinka kyseinen hahmo voi yhtäkkiö muuttua ihan täysin?
Entäs Debran kasvaminen ja pakkomainen neitsyydestä eroon pääsy? samaan sarjaan pääsee vielä Lipin suhde opettajansa kanssa ja hänen raha vaikeutensa..
Jotenkuten pystyn vielä käsittämään Kevinin ja Veen avioliitto ongelmat lapsien synnytyä..

Hyviä puoliakin oli päällimmäisenä niistä Mickyn ja Ianin suhde ja sen kehittyminen. Parhaimmillaan sarja kuiten vieläkin naurattaa ja on hieno katsoa kuinka sisarukset vetävät yhtäköyttä tarvittaessa.

Tämän sarjan uusia jaksoja eli kutos kausi on luvassa joskus vuonna 2016. (luultavimmin tammikuussa)


Ei kommentteja