Villityksiä - värityskirja

Uusin harrastuskokeilu, tai onkohan harrastus liian mairittelava sanana.

Mutta kumminkin kaikki varmaan ovat lukeneet blogeista, lehdistä ja kaikkialta muualtakin tästä uudesta villityksestä eli värityskirjoista aikuisille.

Ideana mielestäni hyvä, ja jokin siinä viehättikin kun ensimmäisen kerran tästä kuulin. Lisäksi muistelisin olleeni aika vanha jo kun joskus ostin Barbie värityskirjan itselleni, siinä oli kivoja kuvia värittää vähän vanhemmallekkin.

Tällä viikolla kummin erään työpäivän jälkeen kun olin ruokakaupassa, ja sieltä ei löytynyt uusinta Kaari Utriota (vieläkään) niin sorruin ostamaan ja pari kertaa silmäillemäni värityslehden aikuisille.

Pari kuviota olenkin nyt väritellyt ja ihan kivaa puuhaa kun katselen samalla tv:tä. Ainut vain että itsellä meinaa mennä hermo värikyniini, mietinkin nyt pitäisikö investoida parempiin. Niistä katkeilee terät kokoajan ja niiden värit eivät ole ihan peittäviä/kirkkaita kuin toivoisin.
P.S. Kyllästyin etsimään tuota Utrion uusinta vakkarikaupasta (Prisma) ja hain sen lopulta Suomalaisesta, tiedämpä ainakin mitä teen vapaapäivänä..


Ei kommentteja