Uusia aarteita

Sain tuossa viime lauantaina kiinnostavan yhteydenoton blogini kommenttien kautta. Liittyen tähän postaukseeni Tuija Lehtisen Mirkka-kirjoista. Siinä vinkaan että joskos joltain löytyy kyseisiä kirjoja hyllystä tyhjän pantti niin olisi kiinnostunut ostamaan ne omaan hyllyyni.

Jo tuon kommentin luettuani epäilin yhtä asiaa ja epäilyni saikin varmistuksen kun sain vastauksen sähköpostiini.

Eli ihan itse Tuija Lehtinen tarjosi hyllyssään (ylimääräisenä) olevia Mirkka-kirjoja ostettavikseni. Kaupat tuli ja vieläpä mielestäni edulliseen hintaan, niistä puuttuvista Mirkka kirjoista sekä kahdesta muustakin kirjasta.

Tänään sitten sainkin jo hakea paketin postista..

Tässä kuvia uusista aarteista

Ensin kuva ihan kaikista kirjoista, suurin osa Mirkoista löytyi vanhoilla kansilla, paria lukuun ottamatta onneksi nuo puuttuvat kuitenkin kuuluivat samaan yhteisniteeseen. Lisäksi paketissa tuli hyllyyni yksi puuttuva Rebekka (Rebekka tarttuu toimeen) ja Mun ystäväni Rufus.

Kaikki

Täydellinen Mirkka-sarja


Lehtinen kysyi myös haluanko nimikirjoitukset kirjoihin, kysymykseen vastasin (tietysti) myöntävästi. Kaikissa  kirjoista on nimikirjoitus mutta parissa kirjassa oli pari sanaa enemmän..

Nimikirjoitus ensimmäisessä Mirkka kirjassa

Tässä nyt myös kokonainen Rebekka-sarja (siis jo ilmestyneet kirjat)

Rebekka kirjat
Rebekka tarttuu toimeen kirjan nimmari

Vieläkään en meinaa uskoa että tässä kävi näin, varsinkaan että lisäksi kuulin (vai olisiko oikeampi termi luin sähköpostista) pari mielenkiintoista tausta tietoa ja kommenttia kirjoista. Hän oli myös lukenut postauksiani ja mm. pohdintojani Rebekkan tulevaisuudesta, tosin siitä en saanut vinkkejä tulevasta vain sen verran etteivät kaikki asiat (mm.poikaystävä kuviot) mene ihan niin kuin edeltäjillään, mutta pitää katsoa kuinka kuviot etenevät. (Mikä saakin minut edelleen liputtamaan Ollin ja Saskan puolesta :D)

Kiitos Tuijalle vielä tätäkin kautta, jos tänne vielä eksyt :)

Mutta nyt minä menen nukkumaan, kolme postausta päivässä saa luvan riittää! Tätä vaan en malttanut olla julkaisematta..

P.S: Kiitos jälleen kerran pikkuveljelle kuvien muokkauksesta

6 kommenttia

 1. Vau, ihanaa, että sait Mirkka-sarjasi täydelliseksi ihan itse Tuija Lehtisen avulla! Tykkäsin kamalasti (varhais)teininä Mirkoista (ja muutenkin Lehtisen kirjoista), mutta en muista luinko sarjaa koskaan loppuun saakka. Jonkin Lehtisen kirjan voisin kyllä lukea taas joskus!

  VastaaPoista
 2. Itsekkin olen innoissani, kun ei noita kirjoja tosiaan ole oikein mistään saanut.

  Suosittelen kyllä lukemaan jonkun Lehtisen, itse tosiaan pidän niistä :D

  VastaaPoista
 3. WOU!!! Melkein voisin kuolla kateudesta, mutta ei se mitään hyödyttäisi ; ) Aivan mielettömän upeaa! Minun piti kommentoida jo silloin, kun luin tämän, mutta tuli ukkonen ja kone piti laittaa kiinni (veljeni tuli selän taakse ja ilmoitti ottavansa nettipiuhan irti ja että olen hänelle 500e velkaa, jos kone hajoaa ukkosen takia).

  Mutta on se vaan jännittävää, miten netti mahdollistaa kirjailijoillekin tällaisen kirjablogeihin tutustumisen ja sieltä esimerkiksi omien kirjojen arviointien lukemista ja huvittavia spekulaatioita : D Vaan ei muuta kuin tsemppiä sinulle, kun raivaat kirjahyllystäsi kunniapaikka tilaa näille kirjoille! : )

  VastaaPoista
 4. Vuoroin vieraissa ;) muistan kun itse olin myös kateellinen juhannuksena kun sait myös Mirkat hyllyysi..

  Eivät veljet (tai miehet yleensäkkään) aina ymmärrä elämän tärkeitä asioita :D

  On tämä netti kyllä ihmeellinen paikka :)

  VastaaPoista
 5. Eikös vain olekin! Lukunautintoja ja toivottavasti käpälä on jo kunnossa! Tuija L

  VastaaPoista
 6. Kiitos, luettu on taas ;) Piiitkä jäähyn löysin kaupasta ke ja sen luinkin jo :) Rebekat myös tuli selailtua lävitse.

  Ranne on "levossa" eli lastassa, mutta onneksi antoivat sen verran tujuja (tukehdus)kipulääkkeitä että kivut hävisivät, toivottavasti tämä lepo nyt auttaisi..

  VastaaPoista