Helmikuun luetut

Niimpä niin, listataampa tähän ne pari hassua kirjaa tältä kuukaudelta.. Lukujumia novellien parissa ja tuo pennun tulo tässä kuussa hieman rajoittivat lukemista.. Nyt onkin tällä viikolla jo luettuna useampi kirja, joista pitäisi postailla, että eiköhän tämä tästä kun rytmit on löytynyt..

Luetut;
George R. R. Martin - Kuninkaiden koitos
Andrzej Sapkowski - Viimeinen toivomus
Katri Manninen - Bittitiikeri (löytyi kirjaston poistoista ostettavaksi ja pitihän se lukaistakkin, vanha suosikki nuoruudesta)
Salme Mujunen - Pennun polku puolivuotiaaksi

Osin helmikuussa luettuja/ kesken olevia/ehkä kesken jääviäkin

Love Bites (The Mammoth Book of Vampire Romance) edited by Trisha Telep
Donna Tart - Jumalat juhlivat öisin
Verenhimo - Suomalaisia vampyyritarinoita (useita kirjoittajia)
Suloisin suudelma - Lumoavaa vampyyrierotiikkaa (toimittanut D. L. King, useita kirjoittajia.)
Rauli Virtanen - Suezilta Afganistaniin, suomalaiset rauhaa turvaamassa


Luettuja 4 kpl
Kesken (ym. vastaavat) 5 kpl

Suomeksi 8 kpl
Enkuksi 1 kpl

Aikuisten kirjoja 8 kpl
Nuorten kirjoja 1 kpl

Tietokirjoja 2 kpl
Fantasia/Scifi 5 kpl
Muut 2 kpl

Loppuun vielä kuva joka kertoo että alkaa se yhteiselo sujua pikku hiljaa.. Kuvan otin äsken kännykällä kun menin täältä tietsikka/kirjasto huoneesta tarkistamaan yhtä kirjan nimeä tähän postaukseen ja mikä näky minua odottikaan käytävässä.. Tuo tilanne on ollut harvinainen ainakin vielä toistaiseksi mutta onhan vasta kolmas viikko yhteieloa menossa..

4 kommenttia

 1. Vanhalle koiralle on rankka sopeutua uuteen energiseen tulokkaaseen. : ) Ainakin "meidän" (eli vanhempieni) koiria katsellessa olen tullut siihen tulokseen, että Leevi-vanhuksella menee hermot sata kertaa päivässä Milo-rämäpään kanssa, mutta kyllä ne nykyään siitä huolimatta tulee aika kivasti juttuun : ) Leevin vaan pitää komentaa Miloa säännöllisesti, mikä ei sovi oikein Leevin lempeään luoteeseen.

  Mutta söpöjä ovat nuo teidän koiruudet!

  VastaaPoista
 2. Tuntuu olevan joo ;) vielä ei ole Taru kunnolla ärähtäny pennulle, mutta epäilen että kun Sakke vähän kasvaa niin sitten.. Nyt vain väistää, me virittettiinkin (tai pääasiassa mies kylläkin hoiteli poraamisen ym, mutta eikös henkinen tuki lasketa työhön mukaan..?) levyn tuohon yhden makkarin oviaukkoon, Taru pääsee helposti sen yli hyppäämään, mutta Sakke ei (vielä). Saa Taru siellä olla pentua paossa tarvittaessa. Mutta paremmalle jo näyttää yhteiselo kuin viime viikolla..

  VastaaPoista
 3. Saisko arvostelua siitä Salme Mujusen "Pennun polku puolivuotiaaksi"- kirjasta? Bongasin sen kirjastosta yks päivä, mutten viitsinyt lainata sillon.

  VastaaPoista
 4. Voin mä siitä jotain kirjoittaa :) joskos vaikka huomenna töissä ehtisin..

  VastaaPoista