Gilmoren tyttöjen paluu..?

Tästä on kiertänyt erilaisia huhuja aina sarjan loppumisesta saakka. Milloin tekeillä oli jatkoa, tai elokuva etc.. Varsinkin tänä syksynä huhu-mylly on pyörinyt tiuhaan. Eikä varmaan vähiten että sarjan näyttelijöillä oli tapaaminen (reunion) tuossa kesällä.

Sarjan alkuperäinen käsikirjoittaja Amy Sherman-Palladino (ja hänen miehensa Daniel), eivät päässeet yksimielisyyteen tv-kanavan kanssa sarjan jatkosta ja heidän sopimuksensa loppui kuudennen kauden jälkeen ja viimeinen kausi on ihan eri kirjoittajan käsialaa.. Monien pettymykseksi suosikki sarja loppuikin yllättäen kauteen seitsemän.

Nyt se on ilmeisesti suht varmaa että tämä sarja saa jatkoa, Netflix on tehnyt sopimuksen Warner Brossin kanssa. Tämä sopimus pitää sisällään neljä 90 minuuttin elokuvaa/minisarjan ja mukanan olisivat sarjan alkuperäiset käsikirjoittajat..

KuvaMitä sitten tästä tiedetään?

~ Sarjaa tosiaan ei tule palaamaan ruutuun kauden muodossa vaan ennemminkin minisarjana/elokuvina.

~ Ilmeisesti neuvottelut näyttelijöiden kanssa ovat parhaillaan jo menossa. Ainakin Alex Bledel (Rory), Lauren Graham (Lorelai), Kelly Bishop (Emily), Scott Patterson (Luke) ovat mukana näissä..

~ Richardia näytellyt Edward Hermann menehtyi vuonna 2014. Samoin on huhuttu ettei Melissa McCarthy olis kiinnostunut palaamaan Sookien rooliin..

~ Sarjassa tapahtuu ns. time jump eli sarja ei jatku suoraan siitä mihin se jäi vaan välissä on mitä todennäköisemmin useampia vuosia. Luultavimmin sarja sijoittuu nykyaikaan eli kahdeksan vuotta olisi kulunut lopusta..

~ Alustavasti on ilmeisesti suunniteltu että sarjan tuotanto alkaisi ensi vuonna...


Minä niiin toivon että tämä tulee tapahtumaan.. Aika hyvälle jo näyttää mutta pessimisti ei pety..


Pari linkkiä noihin uutisiin;


Huffington post; 11 Important Questions About That 'Gilmore Girls' Reboot


US Weekly; Gilmore Girls Netflix Revival Is the Best Gift Ever: 9 Things We Know So Far

4 kommenttia

 1. Minä niin toivon, että tämä pitäisi paikkaansa ja jatkoa tulisi! ❤

  VastaaPoista
 2. Niimpä, kuten sanoin yksi kaikkien aikojen suosikkejani.. Olisi ihana tietää mitä heille oikein tapahtui ja kuinka ASP:n oli tarkoitus päättää sarja.

  VastaaPoista
 3. Tämä on todella hyvä uutinen! Toivotaan! T: Maria

  VastaaPoista
 4. Mielestäni tuon yhden jutun otsikko on sopiva "Best gift ever.." Yksi kivoimmista uutisista hetkeen. Sarja loppui aika avoimena ja suurin osan faneista ei edes pitänyt viimeisestä kaudesta kun se muuttui niin kovin.. Olisi kyllä hienoa jos nämä tulisivat jo ensi vuoden puolella (lopussa) mutta taitaa niissä mennä silti hieman kauemmin kun miettii että nykyiselläään suurin osa näyttelijöistä on muissakin sarjoissa/elokuvissa.

  VastaaPoista