Älyttämät joululahjat - haaste

Sain  Lukunurkka -blogin Q+Blackilta tälläisen kivan haasteen, jonka ideana on listata 3-5 haluamaasi älytöntä joululahjatoivetta. Mutta toiveet eivät ole nyt tai ehkä muulloinkaan toteutettavissa. Kun olet listannut joululahjasi, haasta mukaan kolme muuta blogia!

Itse pohdin tätä pitkään ja tulin lopulta tälläisena unelmoijana siihen tulokseen että joudun jakamaan tämän kahteen osioon. Ensinnäkin minulla olisi henkilökohtaisia toiveita ja sitten sellaisia yleisempiä. Itse otin sitten tuon älyttön-sanan tosissaan.

Ensin pari yleisempää toivetta:

~ aloitetaampa niinkin yksin kertaisesta klisee toiveesta kuin; maailman rauha. Ei tarvitse katsella kuin ihan paikallislehden uutisia (maailman uutisista puhumattakaan) niin sitä jo toivoisi rauhallisempia aikoja, ihmisille hyvää tahtoa ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan. 

Dalai Lama/ Kuva täältä~ Toinen klisee heti perään ja nälänhädän voisi myöskin poistaa.. Tässäkohtaa tosin haluan uskoa True Bloodin Eric Nortmanin sanomaa että, ajan kanssa se myös poistuu muualtakin kuin euroopasta ja amerikasta.. (suoraa lainausta en muista, enkä edes kirjaa..)


Sitten tähän kivempaa osioon eli henkilökohtaiseen:

~ Itse ehkä unelmoin eniten tällä hetkellä omasta talosta metsänlaidalla, sellaisessa paikassa josta ei olisi liian pitkä sivistyksen pariin mutta koirien kanssa voisi lähteä metsälenkille suoraan omasta pihasta. Työmatkakaan ei saisi olla liian pitkä. Tämä menisi kyllä kategoriian, jonka voisin vain itse ostaa itselleni eli vain raha tämän ostoon kelpaisi lahjaksi. 

~ Seuraavaksi haluaisin laitteen tai kyvyn, jonka avulla voisin siirtyä helposti paikasta toiseen eli teleportaatio. Tai ihan sama mikä metodi kunhan homma hoituisi niin että olen ensin paikassa A ja sekunttia myöhemmin paikassa B. Olisi ihan kiva jos tavaroitakin saisi samalla siirrettyä. Vähänkö aikaa säästyisi esim työmatkoista ja saisi aamulla nukkua pidempään..


Teleportaatio. Kuva täältä


~ hetken mietin aikakonetta viimeiseksi toiveeksi mutta sen aiheuttamia ongelmia en halua niin oteaampa jotain muuta listalta. Toivoisin itselleni vaikkapa laulutaitoa, olisi kiva osta laulaa oikeasti ja sillä tavalla että muutkin tykkäisivät kuunnella.. Tai sitten haluisin osata kirjoittaa tarinoita. Ehhkä ennemmin tuo kirjoittaminen sittenkin..Itse haastan tähän älyttömään haasteeseen mukaan:


1 kommentti

  1. Hei, kiitos haasteesta. Laitan mietintään omat älyttömät toiveeni ja kirjoittelen ne blogiin joku päivä :)

    VastaaPoista