Lisää tauolta tulevia tv-sarjoja

Sitten näihin jotka palaavat vielä pidemmältä tauolta nyt tammikuussa..

Ykkösenä odotetuimmat listalla on:

The 100, tätä minä olenkin odottanut ja  vielä olisi noin kuukausi kärsittävä odotuksen tuskaa. Olenkin säästellyt ja enkä ole vielä katsellut noita kakkoskauden jaksoja uudelleen.. Tämä onneksi palaa jo tammikuun 21. päivä ruutuun (kuukausi enään, jee!!). En malta odottaa mihin suuntaan tämä lähtee menemään viime kausi oli niin erilainen kuin ensimmäinen.
Alla kolmos kaudesta julkaistu traileri-promo.

Teen Wolf, tämä sarja palaa myös ruutuun nyt tammikuussa. Hieman on tämä taso laskenut, mutta edelleen pidän tästä ja varsinkin kuinka sarja onnistuu hyödyntymään hienosti erilaisia legendoja ja taruja. Synkkä tämä on, mutta onneksi huumoriakin löytyy. Tämänkin paluuseen ei ole ihan niin pitkä vaan tämä palaa tammikuun 5. päivä. Tämä jäi tauolle erittäin synkissä tunnelmissa.. Traileri tästäkin eli season 5B:Shameless, tämäkin sarja palaa ruutuun nyt tammikuussa (10.1.2016) kuudennen tuotantokauden jaksoin. Viime kausi oli jo aika tylsä, mutta aion silti katsastaa miltä tämä näyttää. Sarja kun parhaillaan saa minut nauramaan ääneen. Lisätään tasapuolisuuden nimissä tästäkin traileri uudesta kaudesta.


4 kommenttia

  1. Sama täällä, kesällä oli pettymys valtava kun selvisi ettei tämä jatku jo syksyllä. Pian voikin katsella tokan tuotantokauden uudelleen juuri sopivasti ennen kolmosen alkua. Ekan katselin jo tuossa ennen joulua.

    VastaaPoista
  2. Shameless oli kyllä aikoinaan ihan paras, mutta on tosissaan menettänyt vähän hohtoaan :( Pitkään halusin Jimmyn takaisin, mutta sitten kun hän vihdoin tuli, oli hän jotenkin todella tylsä. Toivottavasti ensi kausi parantaa.

    VastaaPoista
  3. Tämä on parhaimmillaan ihan hulvaton, Fionan vankilareissun jälkeen on taso laskenut. Toivottavasti nyt kuitenkin petraisivat uudella kaudella. (Jimmy/Steve oli myös suosikki, vaikkakin vaimo-kuvio oli hieman outo mutta hauska tavallaan)

    VastaaPoista