Gilmore Girls - Teasereita tipahtelee pikkuhiljaan

Oi, ihana twitter, josta näitä uutisia pompsahtelee ihanan nopeasti tajuuntaan.. 

Sieltä tämänkin bongasin eli Entertaiment weekly on saanut käsiinsä uusien jaksojen käsikirjoituksen ensimmäisen sivun. Eli tuoreimmassa lehdessä on juttua sarjasta ja APS on heille antanut tämän. Kyseessähän on ensimmäisen jakson eli Winter:n käsikirjoitus.

Se ei oikeastaan spoilaa hirveästi, antaa vahvistuksia ehkä enemmänkin erääseen teoriaan. Mutta jos haluatte siitä lisää tietää niin tietoa kyllä löytyy mm. Gilmoren News-sivustolta,

Eli tosiian hyvillä mielin voi tämän katsastaa jos haluaa.

Kuva Entertaimet weeklyn artikkelista. linkki siihen postauksen lopussa. 

Näitä pieni paljastuksia on alkanut tippumaan, aiemmin viikolla saimme uuden kuvan sarjasta. Lisäksi Netflix on muutenkin julkaisut uusia promokuvia. Kyllä se marraskuu sieltä tulee vaikkakin toivottoman hitaasti.

Tässä tuo TVLinen saama uusi kuva, itse en osaa oikein päättää onko Lorelai puhelimessa vai ei? Niin ja miksi Luke näyttää noin vanhalta, onkohan vain huono kuvakulma? 


Kuva TVLine, linkki postauksen lopussa.Itselläni onkin jo vapaapäivä toive tuolle marraskuun 25 päivälle ja olen miehellekkin jo ilmoittanut että sillon minua turha yrittää saada kiinnostumaan mistään muusta. Hieman on kyllä pari käytännön järjestelyä vielä kesken, kun voi olla että emme ole kotona tuolloin mutta siellä on netti ja läppärin saa kyllä mukaan.. (Note to self - pitääkin muistaa ottaa kuulokkeet myös mukaan niin ei tule ylimääräisiä häiriöitä..)Lähteet: 

Ei kommentteja