TV Thursday #33 - Paras pahis

Tällä kertaa syvennytäänkin pahuuden maailman, sillä viikon kysymys on: kuka on sinun suosikki tv-pahiksesi? Kiehtooko sinua eniten verta imevä pimeyden olento, vai kenties uhriensa sisuskaluja varastava loistokokki?


Tämä menee tylsäksi mutta tämä on niin itsestään selvä että ei toista.

Hahmo on osin jopa antisankari, varsinkin omassa sarjassaan sisarustensa kanssa. Hahmo tuli tutuksi The Vampire Diariesin pelottavana pahiksena, josta kaikki uskalsivat vain kuiskailla. Jotain kertonee että hänelle ja sisaruksilleen pahuuksistaan huolimatta kirjoitettiin oma spinoff sarja.Eli paras pahis mielestäni on Niklaus Mikaelson (The Vampire Diaries/The Originals)

Tuttavallisemmin Klaus, hän on alkuperäinen vampyyri ja onnistuttuaan murtamaan kirouksensa TVD:ssä hänestä tuli myös maailman ensimmäinen hybridi eli ihmissuden ja vampyyrin risteytys. Hänen biologinen isänsä on ihmissusi ja hän on tulos äitinsä salasuhteesta. Siksi varmaankin hänen suhteensa vanhempiinsa onkin monimutkainen. Kerrottakoon myös että hän on tappanut kaikki vanhempansa, äitinsä sekä molemmat isänsä (biologisen ja kasvatus).

Samoin hänen suhteensä sisaruksiinsa (puolisisaruksiin) on monimutkainen, kun he eivät tee mitä hän haluaa tai eivät itse tajua omaa parastaan, niin  Klaus tapaa nukuttaa heidät pariksi vuosikymmeneksi (tai vuosisadaksi) iskemällä tikarin heidän sydämeensä. Toisaalta jos joku muu uhkaa hänen sisaruksiaan niin he saavat kyllä tuntea Klausin vihan. Vuosisatojen saatossa hän on murhannut lukemattomia ihmisiä, hankien samalla suunnattoman ison joukon vihollisia. Siksi hän onkin vainoharhainen eikä luota kehenkään.

Itse pidän siitä kuinka hahmon kanssa mennään vuoristorataa, välillä säälit häntä ja seuraavassa jaksossa vihaat. Sitten ihmettelet kuinka hän voi olla aina askeleen edellä vihollistaan. Hahmo on myös kasvanut valtavasti sarjan aikana ja varsinkin tultuaan isäksi.


Kuvat: netistä googlella ja pinterestistä. 

Ei kommentteja