Top 3 Monday Bookish - Most Intimidating Books

Kaikkein pelottavimmat kirjat.

1. Stephen King - mikä tahansa

En ole edes varma ovatko nämä niin pelottavia kuin kuvittelen, en ole yhtään lukenut. Mutta en aiokkaan ihan vain varmuuden vuoksi etten menetä yöuniani.


Eräs Stephen Kingin lainauksia. Kuva Quotesgram


2. Sotakirjat

Tästä olen muistaakseni ennenkin kirjoittanut. Ei kiitos varsinkin molempiin maailman sotiin sijoittuvat realistiset teokset. Haluan maailmani mieluummin ruusunpunaisenä lasien lävitsi.


3. Lääkärikirjat

Sama juttu jos erehdyt googlettamaan oireitasi. Inhoan/pelkään kaikkea verta, realistisia eritteitä osia. Lisäksi näissä on kuvia, joiden vuoksi menetän yöunet. Olenko myöskään kertonut kuinka alhainen yökkäys-refleksi minulla on..?


Mutta kaikki missä on pelottavia vampyyreja, ihmissusia etc niin tänne vain kiitos! Pahimpia minulle ovat juurikin yltiörealistiset ja päänsisällä tapahtuvat tarinat..

2 kommenttia

  1. Elokuvien puolella kanssa sotaelokuvat tekevät jotenkin pahaa. Tai sitten vain tylsistyn niissä todella helposti. Sillä kuitenkin rakastan elokuvia, jotka ovat jopa inhorealismia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies pitää sotaelokuvista ja -kirjoista. Yhden suht hyvän sotaleffan olen sen myötä nähnyt (en siis nukahtanut tai lähtenyt tekemään muuta järkevempää) en vain muista sen nimeä.. Pitääkin googletella. Mutta genrenä se on liian masentava, varsinkin oikeaan elämään sijoittuvat. Pidän enemmän fantasia maailmasta vapaa-ajalla.

      Poista