Kirjahyllyn siivous: osa 3

Jatketaampa edellisestä aiheesta, kaksi seuraavaa hyllyä.

Kuvat kaikki omiani ja kännykällä otettuja. Kuvat on otettu hieman eripäivinä eli parin kirjan paikat ovat vaihdelleet.
Ensin kuvassa melkein kokonaan nuo kaksi hyllyä.. (ja hiukan viereistäkin kirjahyllyä, en ehtinyt rajaamaan tuota kuvaa tarkemmin joten sanotaan että siinä on sneakpeak tulevista siivous osista..)


Aloitetaan ylemmästä hyllystä, tässä kollaasia siinä olevista kirjoista.

Hyllyllä on vasemassa nurkassa J. R. Wardin kirjoja. Kokoelma laatikossa on kuusi ensimmäistä osaa  sarjasta The Black Dagger Brotherhood, minulla on vielä pari osaa noiden jälkeenkin ja Wardin toisen sarjan kaksi osaa Covet ja Crave (Fallen Angels sarja). Kaikki pokkareita ja englanniksi.

Sitten hyllyllä keskellä edessä on Annukka Salaman omistuskirjoituksella varustetut Käärmeenluumoja ja Piraijakuiskaaja, sarjan kolmas osa minulla on e-kirjana Elisa-kirjasta. Sitten siinä on juuri tässä kuussa kirjaston poistoista ostettu Kirsten Whiten Loputtomasti. Useampi vuosi sitten ostettu pokkari Rachel Hawkins - Hex Hall (en ostanut sarjan jatko-osia, olen kuitenkin lukenut loppuun). Alimpana tuossa pinossa on nuoremman koirani (ainut) järsimä kirja, jonka sitten korvasin kirjastoon ja sain omakseni. Enkä ole tuota edes vielä lukenut Erin Morgensten - Night Circus. (tästä aiheesta on postaus täällä)

Tuossa keskellä takana on Stephen Meyerin kirjat, Twilight-saagan kaikki osat enkuksi ja suomeksi kolme ensimmäistä osaa ja Vieras. Näistä on parempi postaus niiltä ajoilta kun lukujumitin vuonna 2011, sen pääsee lukemaan tästä: Twilight jumitusta. New Moonin olen ostanut muistaakseni toissa vuonna kirppikseltä tai paikallisesta kontista.

Päällimmäisenä on Suzanne Collinsin The Hunger Game, jonka vaihdoin ystäväni kanssa kissa korviksiin. Sitten siinä on Sophie Jordanin Firelight trilogia. Melissa Marrin Ilki ihana, Maria Turtschaninoffin Helsingin alla, Elena Madyn Vaihdokas ja Kelley Armstrongin Stolen.

Ihan oikealla hyllyssä on pinossa Elina Rouhiaisen susirajalla sarjan kaksi ensimmäistä osaa, muistaakseni nämä ovat kirjamessuilta ostettuja. Ne ovatkin varmaan tämän pinoin tärkeimmät itselleni, loput pinon kirjat lasken ns. klassikoiksi. Eli Anne Ricen Veren vangit ja Vampyyri Lestat, Pari Terry Prachettin kirjaa, Neil Gaimanin Hautuumaan poika ja Michael Hoeyen Esirippu aukeaa.


Sitten seuraavaan hyllyyn, siitäkin kollaasikuva. Kuten tuolta ylimmästä kuvasta näkyy niin siinä ovat kirjat hieman erilailla ja näihin kuviin olen ne ottanut esiin.


Vasemmalla olevassa pinossa ovat Rachel Vincentin Kissojen kesken sarja ja toinenkin paranormaali harlekiini sarja Rhynnon Byrdin Veren viemat sarja. Toisessakin pinossa on lisää harlekiinin parin vuoden takaista paranormaalia romatiikka eli Nocturne sarjaa. Julie Kagawan Rauta saaga, Susan Krinardin Yön kutsu ja Gene Showalderin Manalan valtiaat sarjan osa 4 Pimeyden kuiskaus.

Sitten keskellä hyllyä ovat R.A. Salvatoren kirjat. Niistä minulta puuttuu ihan ensimmäinen Musta haltija trilogia. Tuosta löytyy Jäätuulen laakso trilogia, Drownin perintö sarja, Pimeyden polut srja/trilogia ja Metsästäjän miekat sarja. Nämä olen ostanut jonkun foorumin kirppikselta kaikki samalla kertaa.

Tässä on myös Kelley Arstrongin the Summoning, joka on ensimmäinen osa The Darkest Power sarjaa, minulla sarjan jatko-osat kindellä. Sitten siinä on Beth Revisin Across Universe trilogia, jonka viimeistä osaa en ole vieläkään lukenut.. Samoin on lukematta tuossa olevan Lauren Oliverin trilogian Deliriumin viimeinen osa. Mutta tuon Ally Condien Matched trilogian olen sentään lukenut kokonaan, Niin ja on tuossa Kierra Cassin The Selectionkin, sen jatko-osien samplet ovat olleet kauan kindlellä mutta vielä eivät ole innostaneet.

Ei kommentteja