TV Thursday #30: Paras reality-tv show?

Aiemmin on kyselty jo sen hirveimmän reality-teeveen perään, mutta joskus poikkeus vahvistaa säännön: tiedätkö sinä kenties jonkin hyvän reality-sarjan?


Hyvääkin reality-tv:tä on mutta omasta mielestäni paljon riippuu ns. tähdistä. Toisia jaksaa katsella ja toiset saavat automaattisesti niskavillat pystyyn ja käden hapuilemaan kaukosäädintä. Eli minun kohdallani saattaa olla että jaksan jonkun tuotantokauden katsella, jotakin sarjaa ja sitten seuraava kausi onkin ihan floppi.

Kuten kaikki varmaan muistavatkin etten yleisesti pidän suomalaisesta tv-tarjonnosta niin voisinkin tässä yhteydessä mainita pari posittiivista yllätystä. Ihan joka jaksoa en nauhoita mutta jos satun samaan aikaan sohvalle niin takuulla katselen.

Nämä kaksi ovat Huutokauppakeisari ja Jetro.

Huutokauppakeisari. Kuva jimtv

Jethro Rostedt. Kuva Satakunnanviikkon, artikkelista.

Mutta yleisesti reality tv-sarjoista tsekkailen mm. The Voice of Finland, Idols, Katastrofikokki, Muodinhuipulle, Malli-kilpailu-ohjelmat..

4 kommenttia

 1. Aikoinaan seurasin paljon realityä, mutta nykyään vain harvoja ja valittuja. En vain kestä koko genreä juurikaan. =D Mutta Muodin huipulle ja Huippumalli haussa ovat vielä sellaisia, jotka ovat yhä must watch. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika itseään toistaviahan nämä ovat. Paljon riippuu tosiaan osuuko ohjelmaan hyviö persoonia, joita jaksaa katsella. Itseänikin nämä Muoti ja malli-jutut kiinnostavat :)

   Poista
 2. Minä rakastuin tulisesti tuohon Katastrofikokkiin! En muista koska olisin nauranut niin paljon! Toivottovasti siitä tulee toinen kausi!

  Realityssäkin on paljon eroja. Joku on ihan turhanpäiväistä huuhaata (joku Real Housewives of [enter city] tai Kardashianit), mutta joku kykyjenetsintä ohjelma voi olla ihan nautinnollinen - riippuen siitä kuinka hyvin siinä keskitytään aiheeseen (kuten The Voice)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me myös miehen kanssa katsottiin joka jakso (tallennus rocks). Myötähäpeä oli kova useampaan kertaan, kuka ei osaa tehdä mikropockorneja? Tai lukea edes ohjetta pussin kyljestä?

   Itse yleensä pidän kykyjen etsinnöissä niistä ensimmäisestä karsinnoista mutta sitten ns. suorat lähetykset eivät jaksa enään kiinnostaa. Tai sekin riippuu persoonista.

   Poista