Palaavat tv-sarjat: syksy 2016

Lyhyt postaus tauolta palaavista suosikki sarjoistani ja lyhyet katsaukset mihin on jääty ja siihen että mitä on ehkä (toivottavasti) tulossa.

HUOM: Nämä spoilaavat edellisiä kausia.


The Vampire Diaries - Kausi  8    palaa 21.10.2016

Mihin jäätiin: Stefan ja Caroline ovat yhdessä viimeinkin (Buuu!!), Bonnie menetti taikuutensa. Matt lähti etsimään uutta elämää ilman vampyyreja. Damon ja Enzo joutuivat pahan valtaan käytyään holvissa. Stefan vannoi palauttavansa heidät takaisin itsekseen.

Viimeinen kausi suosisttua sarjaa, tämä on pakko katsoa. Saa nähdä onnistuvatko päättämään sarjan hyvin vai ei?  Ja pleaase, ei Caroline+Stefania.. Tylerin näyttelijä on jo vahvistanut paluunsa viimeiselle kaudella mutta saa nähdä näemmekö Elenaa ollenkaan. Itse veikkaan Elenan näkyvän vain viimeisessä jaksossa.The Big Bang Theory - Kausi 10     palaa 19.9.2016

Mihin jäätiin: Penny ja Leonard päättivät uudistaa valansa että heidän perheensäkin pääsisivät paikalle. Yllättäen Leonardin isä ja Sheldonin äiti "löysivät" toisensa ja tämä juoni jäikin juuri cliffhangeriin. Toinen seuraavaan kauteen vaikuttava uutinen on että, Bernadette kertoi Howardille olevansa raskaana.

Kuva, TVLine


Odotankin mielenkiinnolla varsinkin Pennyn perheen tapaamista. Samoin Holowitcn ja Bernadetten perheen perustamista odotan ja kuinka muut siihen suhtautuvat. En usko että sarja pettää vieläkään vaikka kausia onkin näin paljon takanan.Teen Wolf - Kausi 6  palaa 15. tai 16.11.2016

Mihin jäätiin: Lydia onnistui pelastamaan Masonin pedon sisältä ja Scott sai siten tuhottua pedon. Theon hyökkäsi lauman kimppuun mutta Kira pelasti päivän kutsumalla Theon kuolleen siskon raahaamaan tämän maan sisään (Helvettiin?). Malia onnistui tappamaan äitinsä ja saamaan tämän voimat (Desert Wolf). Kira päättii lähteä skinwalkereiden mukaan. Stiles päätti opiskella poliisiksi ja Scott puraisi Hayleyta muuttaen tämän ihmissudeksi. Lopussä näytettiin kuinka Dead Doctoreiren viimeinen testi olio Natsi-ihmissusi on karannut putkestaan..

Tämä tuleva kausi on sarjan viimeinen, ja ainakin trailerin mukaan luvassa on intensiivistä toimintaa. On karannut Natsi-ihmisusi ja Wild Hunt/Aaveratsastajat. Sarjaan palaa yllättäen maansisään raahattu Theo, saa nähdä minne tämä hahmo lähtee kehittymään. Hän ei ikinä oikein kunnolla ollut pahis, vain vallahimoinen ja kateellinen. Lisäksi itse toivon viimeinkin näkeväni Lydiolla+Stile-kombon kunnolla tai Lydia+Parrish. Lisäksi olisi kiva saada Scottin äidillekin säpinää. Derek voisi myös tehdä paluun ja Isaac.. Mutta saa nähdä, mitä tuleman pitää.Gilmore Girls: A Year in the Life, Revival - kausi 8  paluu 25.11.2016

Mihin jäätiin: Kahdeksan vuotta sitten Rory valmistu Yalesta ja torjui Loganin kosinnan koska halusi luoda uraansa toimittajan. (He erosivat) Hän sai toimittajan paikan nettijulkaisusta ja lähti seuraamaan Barac Obaman silloista presidenttin vaalikamppanjaa ja kirjoittamaan siitä juttuja. Lorelai ja Chris erosivat, Luke järjestää Roryn läksiäiset ja Lorelai ottaa tämän positiivisena merkkinä. (yleisesti ajatellaan että heidän alkavan taas lähentyä). Paris hyväksyttiin Harvardiin lääketieteelliseen. Lane sai kaksoset. Sookie odottaa kolmatta (yllätys) lastaan.

Kuva: Entertainment Weekly ja Gilmore News

Kaikki varmaan täällä tietävät minun odottavan tuota marraskuun päivää kuin pikkulapsi jouluaattoa. Joten varmaan postailen tästä vielä lisääkin lähempänä niin säästän teidät nyt toivomuksilta sarjan suhteen ja omistan sille luultavimmin ihan oman postauksensa myöhemmin.Younger kausi 3 palaa 28.9.2016

Mihin jäätiin; Thad kuoli friikissä onnettomuudessa juuri kun hän uhkaili paljastavansa Lizan salaisuuden jos tämä kertoo Kelseylle että Thad petti häntä. Kuvioihin ilmestyy myös Thadin kaksoiveli Chad. Lisäksi eroamisensä jälkeen Lizan pomo Charles käy tämä uudella työpaikalla pyytäen tätä palaamaan ja samalla suutelee Lizaa.. Lisäki Josh ilmestyy Lizan oven taakse kertoen haluavansa Lizan takaisin..

Kuva: imdb


En muista olenko täällä kertonutkaan tästä sarjasta. Hauska, suosittelen. Kolmiodraama kiihtyy ja Lizan pitää pian tehdä valintasa. Myös hänen salaisuutensa on vaakalaudalla. Odotan mielenekiinnolla kuinka käy?

Niin sarjan ideahan on että juuri eronnut Liza n.40v aikuisen lapsen äiti, valehtelee ikänsä olevan 26v saadakseen työpaikan..Fear the Walking Dead   Kausi 2B 21.8.2016 tauolta

Mihin jäätiin: Porukka hajosi. Nick lähti omille teilleen. Travis ja Chris ovat omilla teillään ja loput pakenevat palavalta tilalta.

Kuva. jaksosta S02E07. imdb


Itse en ole vielä katsellut uusia jaksoja, säästelen niitä maratoniin..Mielenkiintoista menoa on luvassa ainakin parin vahingossa nähdy trailerin perusteella. Varsinkin Alician hahmo kiinnostaa, koska olen pitänyt näyttelijästä hänen edellisessä tv-sarjassaan (The 100 - Lexa).Jane the Virgin - Kausi 3    Palaa: 17.10.2016

Mihin jäätiin: Janen äiti Xo on raskaana, Petran kauan kadoksissa ollut kaksoissisko palasi ja onnistui ottamaan Petran paikan (eli huijaamaan kaikkia että hän on Petra, kun oikea Petra on sairaalassa kärsittyään halvauksesta). Michael ja Jane menivät naimisiin mutta juuri ennen häämatkaa Sin Rostro valepuvussa onnistui ampumaan Michaelia , joka tajusi parinsa olevankin Sin Rosto valepuvussa..

Kuva Vulture


Petran juonikuvio oli outo mutta tavallaan niin absurdin outo että mielenkiintoinen. Kiva että ei Petran juonikuvio ole pelkästään Janen ja Rafaelin lyttäämistä. Kolmiodraama saikin uuden käänteen kun Jane valitsi Michaelin lopuksi, saa nyt nähdä kuinka hän selviää ampumisesta, jos selviää..

New Girls - kausi  palaa 20.9.2016

Mihin jäätiin; Itse asiassa en ole viimeisintä kautta katsonut kokonaan. Cecen ja Schmidtn häitä suunniteltiin ainakin alkukausi ja hieman Jessin hulluutta ex-Samin kanssa. aika sekavaa pitäisikin ehkä katsella lisää jos en parempaa tekemistä keksi.

Saa nähdä jaksaako uusin kausi enään kiehtoa, aika samaa rataa tuntuvat juonellisesti pyörivät. Pari uutta hahmoa voisi piristää asetelmia.


Shameless - kausi   palaa 2.10.2016

Mihin jäätiin; Frank yllättäen pilasi taas Fionan elämän paljastamalla että Sean käyttää vielä heroiinia (paljastus tapahtu kirkossa juuri ennen heidän häitään eli ajoitus oli kunnossa..). Lip viimeinkin kirjautui katkaisuun. Sarja loppui kun muut perheestä heittivät Frankin jokeen..

Saa nähdä onnistuuko Fiona kokoamaan itsensä jälleen. Lisäksi saa nähdä kuinka Lipin käy. Myös Ian kuviot kiinnostavat,´hieman ikävöin Mickiä (BTW ensimmäinen boy-boy ship, jota kannatan..). Muista en oikein tiedä, varsinkin Debra kävi viime kaudella hermoille.


Lähteitä:
TvLine; Fall TV Spoilers 2016: Exclusive Scoop On 42 Season Premieres
TVGuide; 2016 Returning Fall Shows: Where We Left Off

4 kommenttia

 1. Näistä minä odottelen TVD:tä (no en niin innolla mutta mielenkiinnolla kuitenkin, hyvä että sarja päättyy. =D ) ja Teen Wolfia - sen päättyminen kirpaiseekin paljon enemmän sillä minä löysin sarjan vasta viime vuoden lopulla. Mutta ehkä parempi ettei sarjaa venytetä enempää. Äh, inhoan Theoa ja olisin toivonut ettei hän enää palaisi sarjaan. =D Fear the Walking Dead:ä olen katsonut ekan kauden, mutta en oikein syttynyt, ihan ok, mutta jokin puuttui... Tosin mulla on jäänyt alkuperäinenkin kesken...
  Jane the Virgin kiinnostaa, aion sitä katsoa ehkä jossain vaiheessa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen Wolf kyllä kirpaisee enemmän kuin TVD :/
   Itsekkään en ole Walking Deadia katsellut kokonaan, jäi kesken neloskauden tienoilla, ehkä joskus kun on aikaa kategoriassa minulla. Pidin enemmän tästä spinoffista mutta saa nähdä mihin suuntaan se lähtee. Jane the Virgin on omanlaisensa, menee hetki että tyyliin pääsee sisälle. Mutta viihdyttävä sarja.

   Poista
 2. Voi paha mut periköön! Mulle käy aina näin että vaikka spoilaantumisesta varoitetaan niin silti täytyy vaan jatkaa lukemista :-D Tosin oon huomannut aijemmin että yleensä oikein hakeudun tämmösiin tilanteisiin ja esimerkiksi googlailen gifejä ja muuta hauskaa vaikka olisin sarjan ensimmäisessä jaksossa menossa...

  Harmittelen kyllä vähän etten ole päässyt Teen Wolfiin mukaan, katsoin ekan kauden sillon kun se ilmestyi Netflixiin, muut kattomatta... Pitää ehkä tutustua siihenkin vielä uudestaan. Mutta, hyvä postaus niin kuin aina! Mukavaa että postailet myös sarjoista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on myös välillä tapana tahallaan spoilaantua, jossain kirja-blogissa juuri oli hyvä postaus aiheesta. Itse olen vähän (tai paljonkin) persoonan että kaikki heti tänne ja inhoan odottamista.

   Teen Wolfin jatko on hyvää eli suosittelen, heidän budjettinsakkin kasvoi seuraaville kausille, joten hirveät muodonmuutokset tulivat hieman sujuvimmiksi :D

   Shameless on hulvaton ja roisi sarja, suosittelen sitäkin. Muistaakseni sekin löytyy Netflixissä.

   Poista