TV Thursday #29: Ärsyttävin hahmo?

Tätä haasteen kohtaa pyörittelin päässäni koko loman ajan ja päässäni pyöri vain tyhjää.. Sitten se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ja vastaus valkeni minulle, se on niin itsestään selvä että hämmästelen vieläkin miksen sitä ennenmmin muistanut.


Nettikeijun avulla löytämäni sivusto antoi tämän kohdan tehtävänannoksi seuraavaa;


Tuntuuko joskus siltä että muuten täydellisen sarjan pilaa sivuhahmo, jolla on kultakalan älykkyysosamäärä? Vai pilaako kyseinen hahmo koko sarjan sinulta totaalisesti, koska verenpainelukemasi menevät liian koholle kun kyseinen hahmo tekee jotakin (kenties pilaa tärkeämpien hahmojen tekemiset)? Nyt jaetaan ärsyttävimpiä, rasittavimpia, typerimpiä ja pölkkypäisempiä hahmoja jotka saavat teidät repimään hiuksia päästänne!


Ja minun vastaukseni on tähän The Vampire Diariesin (Vampyyripäiväkirjojen) yksi päähahmoista eli

Elena Gilbert

Elena Gilbert. Kuva googlella.Itseäni häiritsee (häiritsi?) hahmossa, hänen marisemisensa ja se kuinka itsekkään epäitsekäs hän yrittää olla. Ihan oikeasti, kukaan ei saa uhrata itseään hänen vuokseen, mutta hän kyllä kuolee ennemmin ystäviensä puolesta etc. Yltiöpäisen itsekkäästi ollaan oikeamielisia, ärsyttävää. En keksi edes kuinka kuvailisin tätä kunnolla mutta tämä hahmo saa minut ärsyyntymään ihan vain tämän postauksen kohtienkin ajattelulla.

Kyse ei ole näyttelijästäkään koska, Dobrevin samassa sarjassa näyttelemä Katherine on mielenkiintoinen hahmo.. 
Nina Dobrev, näyttelijä Elenan takaa haastattelussa.

6 kommenttia

 1. Kyllä, samaa mieltä. En ole koskaan pitänyt Elenasta. Seitsemäs kausi olikin minulle oikein miellyttävä, kun ei tarvinnut Elenaa enää katsella. =D Katherinesta minä pidin, joten minäkään en usko, että Elenan ärsyttävyys olisi näyttelijästä kiinni. Toki ei TVD ole lähellekään täydellistä edes ilman Elenaa, mutta oli hauska kausi muuten, että nyt jäi muillekin hahmoille tilaa, varsinkin itse Salvatoren veljeksille. =D

  VastaaPoista
 2. Itse en ole ihan loppuun saakka nähnyt uusinta kautta. En oikein pitänyt Bonnien juonikuvioista. Caroline on yllättäen noussut suosikiksi, veljesten lisäksi. Matt alkaa myös käymään hermoilleni sarjassa.
  Itse olen enemmänkin kallistunut spinoffin The Originalsin kannattajasi.
  Saa nähdä suostuuko Dobrev palaamaan TVDn viimeiselle kaudelle, itse veikkaan että Elena näkyy pikaisesti viimeisessä jaksossa. (onneksi!) Delena on kuitenkin suosikki shippini sarjassa :) Ilmeisesti Damon kuitenkin tuo Elenaan sen verran oikeaa särmää ettei ole ihan niin ärsyttävä (tai sitten en vain huomaa kun keskityn Damoniin.. :D)

  VastaaPoista
 3. Minua ärsyttää Elenassa se, kun Katherine teki sen vaihtohommelin (osaan selittää xD) ja kun Katherine saatiin pois Elenan kropasta niin ärsytti hänen käytös siitä, kun hän kyseenalaisti kavereita, koska he eivät tunnistaneet häntä Katherinasta.. Tuskin hän olisi huomannut eroa, jos jolle kulle hänen kaverilleen kävis samoin.

  Itsekin alan enemään tykkäämään Original sarjasta paljon enemmän!

  VastaaPoista
 4. Eihän Elena (tai kukaan muukaan) huomannutkaan kun Silas tuli Stefanin tilalle (toivottavasti en spoilannut).
  Täytyy kyllä myöntää että TVD on tullut päätökseensä eli ihan hyvä että ilmoittivat seuraavan kauden olevan viimeinen. Toivottavasti se ei vain vaikuta The Originalsiin liiaksi, ainakin nyt neloskauden saamme, mutta toivottavasti enemmänkin. Harmi kun uudes jaksot tulevat vasta joskus 2017, vaikkakin kuvaukset on kylläkin jo aloitettu.

  VastaaPoista
 5. Vielä vähän lisää viitaten kommenttiisi... =D Minä taas olen jostain syystä ärsyyntynyt kovasti Carolineen viime aikoina. Bonnie on aina ollut suosikkini. (Ilmeisesti hänestä ei monetkaan edes pidä??!!!)Ja Matt who???????? =D Siis oikeasti, taisin oppia hänen nimensä joskus kuudennella kaudella, uskomattoman turha hahmo. Suurinpiirtein samoihin aikoihin kuin opin sen ihmissuden nimen. (Tyler???) =D

  Minä en kestä Damonia ja Elenaa. Olen enemmän Stefanin ja Elenan kannattajia, jos jotakin paria pitää nyt kannattaa. =D Minä olen käsittänyt niin, että juuri noin tapahtuu, että Dobrev piipahtaa sarjan päätöksessä, en ole kyllä sata varma. =D

  The Originalsia en ole (vieläkään) aloittanut. Mutta aion kokeilla sitä jossain vaiheessa. =D

  VastaaPoista
 6. No, ei tuo kaksos/Alaric-kuvio suosikkeja ole. Pidän kuitenkin Caroline Klaus-kombosta ja toivonkin että siitä tulisi jotain (mutta varmaan saan turhaan toivoa..)
  Matt kans se kiintiö ihminen sarjassa.. Samoin Tyler oli aika turha, ainut ilo hänestäkin oli piipahtapinen sisarsarjassa..
  Mä taas en meinaa jaksaa Stefania, yksin tai Elenan kanssa.. Mutta kuten joku viisas joskus sanoi ettei makuasioista kannata kiistellä. :D

  The Originalsia suosittelen ja kannattaa jaksaa katsella ainakin pari jaksoa ennekuin antaa tuomion. Alkujaksot ovat hieman toistoa TVD porttiin.

  VastaaPoista