Ale-ostoksia..

Nämä tarttuivat kauppareissultani eilen mukaan, hintaan 3,90kpl..


Kuva
 Klassikko "pakko ostos", tosin vain pokkari, mutta itse en hirveästi välitä onko kyseessä kovakantinen vaiko ei. Kyllä tämä minun lukemiseni kestää. Olen tämän kerran lukenut, silloin kun tämä ilmestyi..Kuva
Kartutin sitten Tuija Lehtinen kokoelmaanikin, itseasiassa tätä en ole edes vielä lukenutkaan tällä lukukierroksella.. Pokkari myöskin..


Kuva
Heräteostos, jonka jo selailinkin läpi.. Hauskan mielenkiintoinen, yritinkin jo opetella tämän avulla viheltämään niin että sormet ovat suussa (siis toisen käden peukku ja etusormi) taito, jota olen karehtinut äidiltäni..

Lisäksi mukaan lähti yksi uusimmista Harlequinin Nora Roberts julkaisuista, tosin ihan normi hintaan..Mutta katsotaanpa mitä tänään löytyy, tarkoitus olisi lähteä Tamperelle päin seikkailemaan päiväksi. Yhdet treffit olisi kahvilassa ja muuten ajattelin aikaani kulutta mm. Ikeassa..  Loma onkin siitä kiva ettei aina tarvitse niin tarkkaan suunnitella aikatauluja..P.S. Buffyä katselin eilen melkein viitoskauden loppuun, ihan päätösjakso vielä on katsomatta.. On se Spike vaan niin symppis ja ihana.. Ja kun Gloryn alaiset luulivat häntä Avaimeksi ja kidutuksesta huolimatta tämä ei paljastanut oikeaa Avainta,.. Ja se Buffy robotti..

Ei kommentteja