Löpinää viime päivistä vol.103

Hiljasta on ollut täällä blogin puolella viime päivinä, vaikka töissä olenkin ollut. Tosin niin tuntuu muuallakin olevan, varmaan ilmojen vuoksi kaikki kynnelle kykevät ovat nauttimassa auringosta.

Niin minäkin nautin alkuviikosta kun oli vapaata, tosin agility-treenit tiistaina tässä ilmassa eivät olleet ihan sieltä mukavimmasta päästä. Tuli kuuma pelkästään niistä parista pikku pätkästä joita treenattiin. Minä join varmaan enemmän vettä kuin tuo turkillinen osapuoli.. (Onneksi agi-kentän luona saa auton parkkiin varjoon. Lisäksi itselläni on yleensäkki farkun peräluukku auki ja Taru hihnassa niin että se voi olla joko takaluukussa tai auton vieressä halutessaa, vettä on koko ajan kipossa tarjolla myös.. Älkää jättäkö koiraa yksin kuumaan autoon!!)

Luettuakin tuli vapaapäivinä, niistä onkin pari postauksen alkua jo olemassa. Aika Lehtinen painotteista vieläkin, tosin on noilla kirjastoreissuilla eksynyt mukaan pari muutan mielenkiintoista "uutuutta".  Lisäksi Adlibren tilaus lähti vasta nyt perjantaina matkaan, tulee varmaan alkuviikosta. Sitten ainakin tulee uusimmasta Evanovichista juttua, hieman on jo poltellut josko lukisin edelliset osat uudelleen. Olisipa siinä paljon juttua Rangerista, näytteissä (Janet Evanovichin kotisivuilla) ei vielä ole näkynyt Rangeria..

Niin söin tänään ensimmäisen kerran tänä kesänä mansikoita, ostin niitä (kiskurihinnalla) välipalaksi tänne töihin. Hyviä olivat, voisi se mansikka-kausi jo alkaa! Jäätelöä on myös kulunut, minun puolestani ilmat saisivatkin pysyä näin lämpiminä. Vielä kun ei tarvitsisi herätä töihin aamusta niin..

Ei kommentteja