Juhannukseksi ajan vietettä

Stephanie Plum- series


Eipä (ainakaan toistaiseksi) näytä mitään ihmeempää tekemistä sattuneen juhannukseksi. Niin ajattelinpa sitten uppoutua täysin tämän naispuolisen palkkiometsästäjän matkaan.. (saattaa minulla tosin olla pari Lehtistäkin vielä "varastossa")

Kyllä silti taitaa Stephanien tyttö-energia voittaa tänä juhannuksena.

Vai kuka voikaan vastustaa naista joka on hyvännäköisen miehen (poliisikin vieläpä) autossa kyttäyskeikalla. No, tilanne autossa etenee sitten hieman suutellua pidemmälle. Mutta Stephanie murehtii hieman siinä että ollankos nyt varmoja ettei etsitty henkilö "karkaa" tällä aikaa. Joe Morelli sitten vakuuttelee "ettei karkaa koska paikkaan on asennettu kuuntelulaitteet.."

No, samalla jotenkin tulee ilmi että Joe on asentanut myös Stephanien laukkuun kuuntelulaitteen (kun hän on saanut uhkailulappusia erinäisten irtileikattujen ruumiinosien kanssa)

Mitäpä rakas naispalkkionmetsästäjämme tässä tilanteessa sitten tekee, kun tuntee itsensä petetyksi ja että häneltä salataan asioita.

Tietty heittää kyseisen mikrofonin, auton ikkunasta ulos.. Ja kun Morelli kömpii sitä hakemaan päällään vain paita ja sukat..(maksoihan se useamman satasen ja on lisäksi valtion omaisuutta)

Niinpä Stephanie lyö auton ovet lukkoon ja lähtee ajamaan, jättäen Joen keskelle katua yksin seisomana puolialasti.. Tosin hetken ajettuaan tulee miettineeksi kuinka suojattomaksi kyseisen miehen jätti, tekee U-käännöksen ja ajaa takasin heittää Morellille tämän aseen ja jatkaa taas matkaansa..


Näissä on siis hyvää naisenergiaa, mahtavaa huumoria ja upeita miehiä.. Lisäksi tietty hulluja murhaajia, huumekauppiaita.. ja tietysti isoäiti Mazur..

Eli näillä mennään..

Hyvää juhannusta kaikille!

2 kommenttia

  1. Mahtava kirjaino! Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) harmittavasti tulikin muuta tekemistä juhannukseksi, mutta kesäloma alkaakin maanantaina.. Ei ole tekemisen puutetta kun ovat nuo odottamassa sekä Buffyssa olen menossa viitos kaudessa.. (juurikin siinä kohtaa missä Spike huomasi olevans rakastunut tappajaan..)

    VastaaPoista