Janet Evanovich - Smokin' Seventeen

Tämä virallinen ilmestymis päivähän on huomenna (21.6.2011), muuta itse sain tämän käsiini jo viime viikolla. Kun se tuli myyntiin adlibrikseen noin kaksi viikkoa etukäteen. Kätevä tuo valvo-ominaisuus nettikaupassa.

kuva goolesta
Luettukin on jo, vaikkaan en lukenut edellisiä osia ensin. Yleensä olen tykännyt näistä Stephanie kirjoista kovastikkin, varsinkin niiden huumorista. Mutta nyt tuntui että jotain jäi uupumaan siltä saralta ja muutenkin. Loppuratkaisun (eli "murhaajan") arvasin jo ennen kirjan puoliväliä..

Mutta tosiaan, Stephanien elämä on ihan "normaalia" eli hän on kahden miehen loukussa (Morelli ja Ranger), työllä saa juuri ja juuri vuokran maksettua. Rikollisten jahtaaminen on hankalaa ja niin edelleen.
Hänen äitinsä tuskailee (edelleen) kun tytär ei ole turvallisesti naimisissa ja yrittää tätä saada valitsemaan sen Oikean.. Lisäksi soppaan lisätään pari löytyvää ruumista, Morellin isoäidin kiroukset, rikollinen joka kuvittelee olevansa vampyyri ja se pakollinen räjähtävä auto. Lisäksi useampi ihminen janoaa kostoa Stephanielle, mm. jättämällä tämä autoon ruumiin jossa on viestilappu "For Stephanie".

Sinänsä siis kaikki noudattaa edellistenkin osien kaavaa, mutta jokin tuntui puuttuvan.

Tosin kirjan viimeisellä sivulla olikin yllätys - sarjan 18. osa julkaistankin jo tämän vuoden marraskuussa. Olisiko tästä johtuen tämä osa kärsinyt tai sitten tämä onkin väkisin jaettu kahteen osaa..? Tiedä sitten, saa nähdä parantaako toinen lukukerta tätä..tai selittääkö tuo seuraava kirja jotenkin tätäkin..

Ei kommentteja