Mihin aika menee..?

TV-sarja maratoniin

Buffy the Vampire Slayer, kuva
Neljännessa kaudessa olen menossa, sattui liian hyvät tarjoukset eteen ja ostin sitten kaikki kaudet.. Jännä sinänsä etten ole sarjaa katsellut silloin kun se tuli tv:ssä, vaikka kuuluinkin silloin kohderyhmään. Semisti olen aina ollut kiinnostunut kyseisestä sarjasta (onhan siinä vampyyreja..) mutta vasta täältä luettuani arvosteluja kiinnostuin tarpeeksi.. Ja kun sopiva tarjous sattui eteen niin ensin ostin ensimmäisen kauden (hintaan 10e), seuraavana päivänä kävin hakemassa kaudet 2, 3 ja 4.. Ja nyt lauantaina hain sitten loput kolme kautta..

Sainpas tämän sarjan myötä yhden suosikki vampyyrin lisää, ja se ei ole Angel vaan Spike..Spike, kuva
 Ihan hulvaton hahmo, paras mieshahmo koko sarjassa.. Ja vaikka ulkonäöllisesti ei ole ihan komeimpia miehiä, mutta luonteensa ansiosta kylläkin pesee muut.. Ja lisäksi ne britti aksentilla lauotut kommentit..

4 kommenttia

 1. Spike on todellakin parasta. Paitsi en tykkää siitä loppuaikojen kesyilystä yhtään. Murr!

  VastaaPoista
 2. Monet naurut on tämä hahmo kyllä kirvoittanut. Kuten kolmos kauden visiitissä, kun Drusillan dumppaama sydänsuruissa rypevä Spike palaa Sunnydaleen, aiheuttaa hämminkiä ja lopuksi "palaa omaksi itsekseen" ja toteaa että - Hän etsii Drun, sitoo tämä ja kiduttaa tätä niin kauan kunnes hän taas rakastaa minua..

  Mielenkiinnola kyllä odotan loppuja kausia :)

  VastaaPoista
 3. Aaaagh, oli ihan pakko liittyä joukkoon hehkuttamaan. Spike on ihan paras. Mitä pidemmälle sarja etenee, sen paremmaksi vain muuttuu.

  Pakko myöntää, mutta Buffy on kyllä yksi parhaimpia tv-sarjoja joihin on ikinä tullut hurahdettua. Ellei jopa se paras. :)

  VastaaPoista
 4. En itsekkään tiedä kuinka olen voinut missata tämä sarjan ennemmin.. Hieman kyllä vaati totuttelua esim kännyköiden puuttuminen ja se muoti..

  Hassua sinänsä olen ihan vain kuvien perusteella pitänyt Spikea jonain ihmehyypiönä ja nyt sarjan katsomisen myötä ovat nuo kuvienkin Spiket alkaneet näyttää hyvännäköisiltä.. Eli näköjään se pitää paikkansa että luonteellakin on väliä..

  Onneksi on vielä kolme kautta katseltavaa jäljellä!

  (tosin spoilasin itseni tänään wikipediassa ja luin kuinka sarja päättyy :( )

  VastaaPoista