Höpinää ja tunnustuksia

Tänään vielä töissä ja sitten kolmen päivän ihana vapaaputki. Onneksi viime viikolla ajastelinkin nuo haasteen päivät viikonlopuksi, en olisi millään ehtinyt tai jaksanutkaan niitä kirjoitella varsinaisina päivinä. Itse asiassa tällähetkellä niitä on ajastettuna päivään 13 saakka ja aikomuksena on vielä siitäkin edemmäs niitä kirjoitella joko kokonaan tai osittain valmiiksi. (hyvä tapa kuluttaa työpäivää :D)

Tein sitten eilen (taas) tilauksenkin Adlibrikseen, sieltä tuli nimittäin perjantaina ilmoitus että uusin Nora Roberts Chasing Fire on saatavina (oli valvonnassa minulla) niin pitihän se tilata ja samalla loput osat J. R. Wardin Black Dagger Brotherhood sarjaa.. Saa nähdä ehtiikö tilaus tulla vielä tällä viikolla, toivottavasti.

Lisäksi perjantaina tulikin ajanvietettä edessä oleville vapaa päiville ja toinen osa samasta tilauksesta toivottavasti odottelee minua postilaatikossa kun menen kotiin. Tilasin nimittäin toissa viikolla Play.com:sta pari tuotantokautta erästä sarjaa. Ostin sarjan ensimmäisen tuotantokauden tuossa taannoin ihan vain ajankuluksi ja katsoakseni  vieläkö se kiinnosta. Seurasin sitä nimittäin aikoinaan (teininä) ja kyllähän sitä vieläkin mielellään katseleekin, lisäksi muistin siitä yllättävän vähän. Ja koska kaupoista ei löytynyt muita kausia ja kun nettiä tutkimalla tuli kyseisille tuotantokausille hintaa peräti huimat 22e, niin eipä tarvinnut kauaa miettiä.
Niin mikä sarja on siis kyseessä? Itse asiassa hieman mietinkin kehtaanko paljastaa tämän, mutta kyseessä on siis

Sabrina the Teenage Witch


Harmi vain kun perjantaina tuli se kolmas tuotantokausi, toivottavasti kakkoskausi tulee tänään tai viimeistään huomenna etteivät vapaat mene ihan hukkaan. Muuten voisi iskeä inspiraatio siivota lumen alta paljastuva takapiha tai pahempaa tulisi mieleen tehdä koulu-juttuja, kuten lukea ensi viikolla olevaan tenttiin..

Tosin odottelee minua myös kotikoneella uusin jakso the Vampire Diaries:akin, joka viimein viime viikolla palasi (taas) tauolta.

Ei kommentteja