Työputki alkakoon..

Tämän viikon tenteistä selvitty, toivottavasti tämän päiväinen nyt meni niin hyvin että läpi menisi tuo kurssi. Jos läpi menee niin, nuo olivat tämän hetkisen koulu urani viimeiset tentit.

Kävin sitten samalla reissulla Tampereen akateemisessa tilaamassa sen Dead Reckonig, tosien sieltäkään ei varmasti luvattu että sen saisi silloin 3.5. Siellä oli kahta eri vaihtoehtoa 17e ja 20e kirjat, myyjä laittoi molemmat varaukseen että saan sitten valita kumman haluan kannen perusteella. Tässä tosin puntaroinkin jos Adlibrikseen tulee se myyntiin ennakkoon niin perunko sitten tuon ja tilaan sieltä suoraan kotiin. Dead in the Family tosiaan tuli viime vuonna sitä kautta ihan päivän parin sisällä julkaisusta.
Adlibris tosin vastasivat tiedusteluuni vain ettei kirjaa ole vielä julkaistu ja neuvoivat laittamaan sen valvontaan (aivan kuin se ei oli olllut minulla jo valvonnassa..) ja tosiaan kysyin tuleeko se ennakkomyyntiin.

Paikalliseen Suomalaiseen se kuulemma "tulee sitten kun tulee, eli kun maahantuoja sen lähettää.." ja kyseiseen kirjakaupaanhan tosiaan tulevat enkun kieliset uutuudet yleensä. kuukauden -puolen vuoden viiveellä, minun kokemukseni mukaan.

Muistalen tässä kaiholla että uudet Harry Potterit kyllä sai (enkuksikin) julkaisupäivinään, jopa paikallisesta Anttilasta/Prismasta mistä vaan.. Vitsillä heitinkin kaverille tänään, et varmaan voisi varata Lontoon/USAn reissun tuolle ajalle ja sieltä hakea kirjan kaupasta ja sitten sulkeutua hotelliin lukemaan se, ainakin saisin heti sen ja lukurauhan..
Harmi vain kun en keksiny ennemmin ja budjetti+työt ei salli nyt enään toteutusta.. :D

Sitten iloisempia uutisia.

Adlibriksen tilaus tosiaan tulikin eilen ja siitä huolimatta sain takapihan haravoitua ja taimet koulittua. Meillähän siis asutelee tälläinen keppien ja pallojen hullaannuttama karvaturri, joten takapihalla olikin talven ajalta kertynyt "tuotoksia", jotka paljastuivat lumien sulaessa.

Kuva oma, ethän kopio.
Kuva ei ole paras mahdollinen, tällä konella ei ollutkaan haluamaani kuvaa ja enkä jaksa alkaa nyt ulkoistakovalevyä metsästämään.

Aloitin kyllä jo Wardin Lover Avenged:n lukemisen, ja pidän nyt jo siitä enemmän kuin kahdesta edellisestä. Pidänkin Wardin tavasta kertoa samalla myös muiden sarjan hahmojen tarinaa eteenpäin.

Ebay ostokseni myyjä laittoi eilen viestiä, että on postittanut kirjan ja postitusmaksut olivatkin halvemmat, joten hän palautti minulle 5,56 dollaria. Eli postitus olikin noin puolet halvempaa kuin Ebay ilmoitti. Nyt vain odotellaan, varmaan kyllä menee ensi viikolle tuon saapuminen. Harmi vain että nyt minulla onkin paypal-tililläni rahaa lojumassa, pitääpä selata joku päivä lisää, josko ne johonkin tuhlaisi. Takaisin omalle tilille niitä ei kannata siirtää, koska siitä menee maksu paypalille ja suurinosa rahoista kuluisikin siihen.

Niin, tänään tosiaan alkaakin pääsiäisen työputki, seuraava vapaa onkin maanantaina. En kyllä valita näinä ns. lisäpäivinä on ihan kiva olla töissä , ainakinviimeistään sitten kun palkka kilahtaa tilille. Se vain että tänäänkin herätyskellö soi puoli viidelta aamulla tenttiä varten ja ensi yöksi pitäisi mennä töihin eli päikkärit nukuin ja nyt taas kahvilla mennään..

P.S. ne Sabrinat vieläkin houkuttaisivat, mutta mutta vähän liikaa tullu viime aikoina tilailtu..

2 kommenttia

 1. Voi että tuo Lontoon/USA:n matka hotelliin sulkeutumisineen kuulostaa houkuttelevalta. Ja tuo lämpimiä muistoja mieleen siitä, kun sain Kuoleman varjelukset aikoinaan käsiini Afrikassa. Matkakumppanini ei väsynyt toistelemaan sitä, että hän ei voi käsittää miten voin olla yhdessä maailman kauneimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista, ja istua 2 päivää viidentoista neliön ikkunattomassa hotellihuoneessa lukemassa kirjaa. :D Oi niitä aikoja.

  Tässä on pieni tarina kyseisestä episodista, tai oikeammin siitä miten sain tuon kirjan hyppysiini, jos haluat vilkaista. http://aura-illumina.blogspot.com/2009/03/deathly-hallows-nautiskeltuna-ja-miten.html

  VastaaPoista
 2. Jos olisin keksinyt tuon ennemmin niin se olisi voinut olla hyvä tapa nauttia lomasta. Ehkä ensi vuonna..

  Tuo on muuten totta että "ei lukijan" on vaikea ymmärtää kuinka joku kirja voi temmata mukaan, niin että ympäristö katoaa. Samoin kuin sitä ettei kaikkia kirjoja voi lukea joka paikassa. Hyvät kirja (ja varsinkin uudet sellaiset) luetaan kaikessa rauhassa ja mielellään vielä yksin ollessa.

  Pitääpä käydä kurkistamassa.

  VastaaPoista