Ja odotus alkakoon..

Tänään sitten näkyivät tiistaina paypal-tililleni siirtämäni rahat. Kortti vahvistuksen sainkin tehtyä jo eilen.

Äsken kävin Ebayssa seikkailemassa ja ostin sitten sen Linda Howardin A Game of Chance:n, jota en ole mistään muualta löytänyt. Kyseessähän on siis viimeinen osa kirjailija MacKenzies-sarjaa, muut sarjan osat minulla on jo.

Yllätävän helppoa se kuitenkin oli, varsinkin kun en alkanut huutelemaan/tarjouksia tekemään vaan klikkasin sitä "Buy it now"-kohtaa (oli yksi kriteeri). Lisäksi muistin tarkastaa että myyjä toimittaa myös Suomeen. Tämä oli helppo kun vain tekee advance-searchin, niin sinne saa hakuehtoihin lisättyä tuon toimitusmaan.. Tarkistin myös myyjän suositukset ym.
Hintaa siis tuli kirja 2 dollaria ja postikulut 10,76 dollaria eli yht. 12,67dollaria, se teki euroina 9,05e. Ei ihan paha hinta kumminkaan loppupeleissä.
Maksettua tuon sain paypalilla ja se oli yksinkertaista ja nopeaa. Nyt vain odotellaan että posti tuo kirjan, joka saattaakin kestää kun kerran USA:sta sen ostin. (tai siis jos tuo, pessimistihän ei pety..)

Tuli tuosta mieleen että ostankohan minä välillä ihan liikaa kirjoja.. Kävi tänään nimittäin niin että tarvitsin "nättiä" muovipussia ja sitten muistin että sain kampaamosta sellaisen kivan kuitukassin useampi viikko sitten. Etsin sen sitten ja yllätyin kuinka painava se oli.. No, sisältä sitten löytyi Barbara Stoneyn- Enid Blyton (elämänkerta) en yhtään ollut muistanut että olin ostanut kyseisen kirjan, samalla reissulla kun kävin parturissa, ennenkuin näin sen tänään. No, se oli hyvässä alennuksessa (4,90e)..

Ei kommentteja