Vapaita odotellessa

Pääsiäisestä selvitty, itselläni se kuluikin pääosin töissä. Mikäs siinä kun pyhälisät juoksee normipalkan lisäksi eli en sen enemmäpää valita. Tämän illan kun vielä jaksaisi puurtaa niin olisi pari päivää vapaata ja sitten vappukin vapaalla. Ensimmäinen vappu muuten kolmeen vuoteen, jonka olen vapaalla. Äiti toikin tänään (pyynnöstäni) laivalta tuliaisiksi kuoharia..

Säästelinkin viime kirjatilauksessa tulleita viimeisintä Wardia ja Robertsin uusinta näille vapaille, enkä tarttunut niihin pääsiäisenä vaikka mieliteki..

Seitsemännen ja kahdeksannen osan Black Dagger Brotherhoodia luinkin jo, niistä sitten enemmän yhdessä tuon viimeisimmän kanssa. Mutta sanottakoon että ne olivat parempia kuin kuudes osa, joka oli pettymys.

Uusin Rebekkakin ilmestyi viime viikolla, luultavasti haen sen huomenna jostain hyllyyni. Samoin Ebay ostokseni saattaisi tulla jo tällä viikolla. Jos nuo pitkät pyhät eivät hirveästi sekoittaneet postia.

Vielä viikko odotettava Dead Reckoningia, pian voisikin alkaa lukemaan vanhempia Sookieita muistutukseksi itselleen. Oletan että saan sen jo ensi viikolla käsiini. (tai muuten mökötäm peiton alla koko kesän)

BTW tietääkö kukaan hyviä sotakirjoja tai trillereitä? Avokin synttärit lähestyvät ja hän pitää tuontyylisistä, lukee mm. Lehväslaihoa, Ilkka Remestä, Kyösti Pietiläistä, Juha Vuorista, Dan Brownia, Reijo Mäkeä..
Tuntemattoman on lukenut, samoin millenium-trilogia kuin uusimmat ylläolevilta.. 
Yllättäen olen viime vuosina ostanut hänelle lahjaksi mm kirjoja..

5 kommenttia

 1. Omalle miehelle olen ostanut Remeksen ja Mäen lisäksi mm. David Baldaccia ja Robert Ludlumia joista on tykännyt : )

  VastaaPoista
 2. Kiitos, pitääpä heti huomenna katsella löytyykö tuosta lähikaupasta niitä (prisma) :)

  Vaikea etsiä itse kirjoja sellaisesta aihepiiristä joka ei itseä oikeastaan kiinnosta. Varsinkaan kun nuo tutummat on jo hyllyssä tai luettuina.

  VastaaPoista
 3. Minä en tarkkaanottaen tiedä millaisia nuo kirjat on ja mitä ne sisältää, mutta yleensä ne on jotain salaliitto-murha-jännäri-systeemejä. Todistajia tapetaan ja sellaista, ainakin mitä mies on saattanut ohimenenn kertoa jostain kirjasta.

  Mutta sen verran samanoloinen kirjamaku meidän miehillä on, että voisi upota : D (Remes, Vuorinen, Mäki, Brown)

  VastaaPoista
 4. Niin ja Ps. Miehelleni kun puhuin tästä aiheesta, niin hän suositteli aloittamaan Baldaccista! : )

  VastaaPoista
 5. Baldacci meni kyllä tuon suosittelun perusteella suoraan ostoslistalle :)

  Kiva saada vinkkejä kun omat ideat tuli käytettyä jo jouluna loppuun. Varsinkin kun muutkin ovat hokanneet että mies lukee niin ostavat sille kirjoja ja kysyvät minulta apuja tai nykyisin kyllä tietävät nuo hänen suosikki kirjailijansa..

  VastaaPoista