Ebay-neitsyyden menetys lähenee

Olen jo kauan miettinyt että Ebaysta olisi kiva tilailla asioita, yhtenä niistä tietysti kirjat. Mutta myös kynsijutut ym kiinnostavat. Ja varsinkin sellaiset tavarat joita ei tunnun muualta löytyvän..

Tänään sitten loin Ebay-tilin ja PayPal-tilin. Tyhmänä luulin että se riittäisi, mutta näköjään minun pitää ensin odotella PayPal:n korttin vahvistusta että voin ostaa Ebaysta. (laitoin siis luottokortin sinne tilitietojen lisäksi) Toinenkin vaihtoehto, rahojen siirtäminen tililtä sinne kestää pari päivää..

Tosin kävin jo katselemassa erästä kauan metsästämääni kirjaa Linda Howardin A Game og Change, joka on viimeinen osa MacKenzie-sarjaa. Sarjan muut osat löysin kyllä normaalisti Adlibriksestä ja Play.com-sta. Mutta tätä en ole muualta onnistunut löytämään.. Nyt löysin sen 2 dollarin hintaan ja postikuluja tulisi tuon mukaan n. 11 dollaria, euroissa se tekisi n. 9e ainakin tämän valuuttamuuntimen mukaan. Eli kohtuu hintainen, tosin postikulut ovat viisikertaa isommat kuin tuotteen hinta..

Saa nähdä kuinka käy, raportoin tänne kyllä.

P.S. vinkkejä saa laittaa

Ei kommentteja