Tilanne katsaus

Maanantai sitten tuli ja töissä taas istutaan..

Ajastelin äsken ainakin "30 päivää haasteen" kaksi seuraavaa päivää. Tosin en tiedä kerkeänkö muuta tällä viikolla hirveästi kirjoittelemaan. Huomenna ja keskiviikkona nimittäin pitää olla tentissä heti aamulla klo:7.30, eli koska matka koululle on hieman pitempi tarkoittaa se. että herätyskello soi jo ennen viittä aamulla. Keskiviikkona alkaakin sitten pääsiäisen työputki ensin yövuorolla. No, tuleepa ainakin lisiä kivasti pääsiäispyhiltä..

Huomenna onkin ohjelmassa takapihan siivousta ja kirsikkatomaattien koulimista, tentin lisäksi siis.

Tai sitten luen kirjapaketista tulleita kirjoja..kumpikohan on todennäköisempää..Tosiaan Adlibriksen tilaus ei ole vieläkään tullut, joskos huomenna..
Ebayn ostoksen myyjä laittoi viestiä että postittaa kirjan tänään tai tiistaina. Lupasi laittaa vielä viestiä kun sen tekee..
En ole vielä malttanut tilata lisää kausia Sabrinaa..


Ja tänään laitoin Adlibrikselle kyselyä saako Dead Reckonig tilattua ennakkoon, lisäksi ajattelin asiasta soittaa myös paikalliseen suomalaiseen.. Saa vinkata mistä sen saisi mahdollisimman nopeasti ilmestymispäivänä käsiinsä..

Pieni teaser lainattu Sookieverselta..

"Is...this...hard...enough?" #sookie11 #deadreckoning

En malta odottaa..

2 kommenttia

 1. Heips! Itse tilasin Akateemiseen, ja tulee ihan samana päivänä kuin ilmestyykin. Aika mahtavaa. Mutta hinta oli paha, kun olen tottunut tuossa kympin tienoilla pyöriviin hintoihin, ja tämä oli muistaakseen jotain 25€. Mutta se on kova kantinen ja myyjän mukaan kuulemma ruma. :D Mieluummin haluaisin pokkarin, kun sarjan muutkin kirjat pönöttävät hyllyssä hiirenkorvaisina pokkareina.

  Kerrotko sitten vielä mistä tilasit ja paljon oli hintaa. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Niin se pitää tilata sinne kauppaan? Lähin Akateeminen tosin on Tampereella reilun 100km päässä. Tosin olen nyt kaksi vuotta siellä kulkenut koulussa parina päivänä viikossa, että ajomatka ei olisi ihan paha.. Voisin kumminkin kokeilla ensin tuota paikallista Suomalaista, josko suostuisivat sen sinne tilaamaan..

  Adlibrikseltä antoivat ympäripyöreän vastauksen, käskivät vain laittaa valvontaan. Tosin katselin että viime vuonna sain Dead in the Familyn jo 4.5 käsiini sieltä, eli sen sai tilattua vähän ennakkoon sieltä. Sieltä olen pääasiassa tilannut kirjani viime vuosina. Mutten taida uskaltaa luottaa siihen tänä vuonna, en halua spoilaantua tai olla netistä niin kauaa poissa.

  25e ei siinä mielessä ole paha hinta, jos sen tosiaan saa jo samana päivänä käsiinsä. Tai jos vertaa esim. suomailaisiin uutuuskirjojen hintoihin.

  Kiitos vinkistä ja kerron kyllä mistä sen sitten loppujen lopuksi tilaan.

  VastaaPoista